Sayfalar

3 Ağustos 2011 Çarşamba

TRABZONSPOR BENFICA MAÇI 3 AĞUSTOS 2011 Çarşamba CANLI İZLE












TRABZONSPOR BENFICA MAÇI 3 AĞUSTOS 2011 Çarşamba CANLI İZLE 




3 ağustos 2011 Trabzonspor-Benfica maçı ne zaman hangi kanalda izlenecek. Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 3 Ağustos’ta Benfica ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.



Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 3 Ağustos’ta Benfica ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Bordo-mavili ekip, 2-0’ın rönvaşında İstanbul’da ağırlayacağı rakibini taraftarının da desteği ile yenip turu geçen taraf olmak istiyor. Zorlu maçın hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürün Karadeniz ekibi, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bu sabahki antrenmanı salonda gerçekleştirdi. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmanda bordo-mavili futbolcuların, fitness ve ağırlık çalışması gerçekleştirdikleri bildirildi.



Bu arada, geçen günlerde teknik direktör Şenol Güneş ile sorun yaşayan Engin Baytar yine takımdan ayrı olarak yardımcı antrenör Mehmet Kulaksızoğlu yönetiminde idman sahasında çalıştı. Bu futbolcu için yönetime henüz kararını bildirmeyen Güneş’in daha önce birkaç kez affettiği oyuncuyla ilgili bu kez radikal bir karar alabileceği belirtiliyor. Oyuncularını zorlu rövanşa motive etmeye çalışan teknik patron Güneş, ilk maçta istediği sonucu alamayan oyuncularına güven aşılıyor.



Futbolcularını tur inancını artırmaya çalışan deneyimli teknik adamın, oyuncularına; “Takım olarak çok iyiydik ama daha iyisini de yapacak gücümüz var. Biraz daha dikkatli olup bireysel hataları asgariye indirirsek turu geçmemiz sürpriz olmaz.” dediği bildirildi.



Bu arada, Trabzonsporlu taraftarlar yarın saat 19.00’da İstanbul Haliç’te bir araya gelecek ve “Trabzonspor için 1 meşalede sen yak” organizasyonu düzenleyecek.


Kalabalık bir taraftar grubunun katılması beklenen organizasyonda meşalenin yanı sıra çeşitli organizasyonlarda gerçekleştrilecek. Gurbetçi Gençler adlı taraftar grubunun organize ettiği etkinlikte, hem Trabzonspor’un 44. kuruluş yıl dönümü kutlanacak, hem de yeni sezon öncesi takıma başarı dileklerinde bulunulacak.



Trabzonspor-Benfica maçı 3 Ağustos 2011 günü oynanacak ve Dsmart kanalından yayınlanacaktır.



Trabzonspor’un Fildişi Sahilli oyuncusu Didier Zokora, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turunda ilk maçta 2-0 yenildikleri Benfica’yı eleyecek güçte olduklarını söyledi.



Tecrübeli futbolcu, yaptığı açıklamada, 3 Ağustos Çarşamba günü İstanbul’da oynayacakları zorlu maç öncesi bordo-mavili taraftarlara çağrı yaptı.


Takım olarak Benfica’yı eleyebilecek güçte olduklarını ifade eden Zokora, “Rakibimiz karşısında ilk maçta iyi mücadele etmemize rağmen sahadan arzu etmediğimiz bir sonuçla ayrıldık. 2-0’lık skor dezavantaj gibi görünse de ikinci maçta rakibimizi yenebileceğimize inanıyorum. Özellikle taraftarlarımızın yardımıyla bunu başarabiliriz. Herkesi Atatürk Olimpiyat Stadı’na bekliyoruz.” dedi.


Bu arada, Trabzonspor Kulübü’nün 44. yıl dönümü yarın çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Kulübe emeği geçmiş merhum yöneticiler, divan ve kurul üyeleri, teknik adam, futbolcular ve taraftarlar anısına 100. Yıl Parkı’nda yaptırılan Trabzonspor anıtına çelenk sunulması ile başlayacak ekinlikler, Trabzon Valiliği önünde düzenlenecek törenle Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile devam edecek.
Daha sonra da Trabzonspor Kamp Eğitim Merkezi Nizamettin Algan Konferans Salonu’nda kaybedilen değerleri anma programı yapılacak.



yayın kaynak sitedeki olası aksaklıklar nedeniyle geç yayına girebilir , bu durumda lütfen bir süre sonra tekrar deneyiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger