Sayfalar

17 Haziran 2011 Cuma

günlük ayrıntılı burç yorumları 17 haziran 2011 cuma









Koç
21 Mart - 19 Nisan
17 Haziran 2011 Cuma



Sevgili Koçlar günün en etkili enerjisi, saat 07:52 itibariyle Merkür-Neptün arasındaki olumlu görünümdür. Bu  görünüm aile bağının önemini ve sizin dünyanızdaki yerini çok daha belirleyicidir. Kişi güvenliği konusunda ve yaşamıyla alakalı mevzularda hassas düşünür. Dış dünyanın karmaşasından kaçıp kurtulabileceği, sığınabileceği, konuşabileceği bir aile özlemi duyar. Sevdiği insanların kendisine sahip çıkmasını ister ve aynı şekilde o da sevdiklerine ve değerlerine sahip çıkmaktan yanadır.

Böyle bir görünüm altında kişinin gözlerinin önünden, geçmişte yaşananlar bir film gibi geçer. Anıları taptaze orada durmaktadır. İşte bütün bunlar kendisini kimi anlarda hüzünlendirse de aslında güçlü kılar. Mantık denilen olgu, böyle bir görünüm altında geri plandadır. İnsan daha çok yüreğinin sesini dinler. Problemler o kadar da gözünde büyümez veya büyümemesini içtenlikle diler. Hassas konuşabilir, iletişimde bulunabilir. Yüreğinde güzel bir dünyanın hayali vardır. Bu hayalin yıkılmaması, bozulmamasını ister. Çünkü böyle bir şeyi kaldıracak halde değildir. Bugünkü enerji, sanatsal konularda, tasarlama, tasarladıklarınızı koruma altına alma, belli bir alanda muhafaza etme anlamında destekleyicidir.


Boğa
20 Nisan - 20 Mayıs
17 Haziran 2011 Cuma


Sevgili Boğalar saat 07:52 itibariyle Merkür-Neptün arasında oluşacak olumlu görünüm, hem çevrenizdeki kişilerle olan paylaşımınızda hem de ileriye yönelik hedefleriniz anlamında olumlu yönde düşünmenizi sağlar. Genel olarak konuşmaktan pek hoşlanmasanız da, sizin için önemi olan mevzularda dinlemeye ve fikirlerinizi aktarmaya hazırsınızdır. Hayallerinizi yazıya, resme dökebilir ve insanlara farklı yollarla sunumunu yapabilirsiniz. Genel olarak, hayatınızı en olumlu ve hayallerinize en uygun şekilde değerlendirme arzunuz yoğundur. Eğitim, sanat, şiir, müzik ve astroloji gibi konular ilginizi çekebilir.

Sempatik bir kişi olarak etrafınızla uyum içinde paylaşımda bulunabilirsiniz. Ancak eğer problemli bir dönem geçiriyorsanız alıngan davranabilir, olayları bazen gereğinden fazla hassas olarak ele alabilirsiniz. Bugün yapacağınız görüşmelerde sözcükleri gayet yaratıcı bir şekilde kullanmanızı sağlayan ilham gücünüz yüksektir. İdeallerinize sahip çıkabilir, etrafınızdaki insanlara yardımcı olmak için elinizden geleni yapabilirsiniz.



İkizler
21 Mayıs - 21 Haziran
17 Haziran 2011 Cuma


Sevgili İkizler Cuma gününe önemli bir enerjiyle merhaba diyoruz. Saat 07:52 itibariyle Merkür-Neptün arasında oluşan görünüm, parasal ve mesleki konulardaki vizyon arayışınızı yükselticidir. Ancak kişi bu etki altında kazancını bilmek, toplum içindeki yerini sağlamlaştırmak ve ilerisi adına güven içinde yaşamak ister. Eğer hayallerine uygun şekilde gelişmeler olursa keyfine diyecek yoktur. Fakat tam tersine içinde bulunduğu durum, belirsizlik içeriyor veya güven uyandırmıyorsa hassasiyet duyulması doğaldır.

Aklınız tümüyle paraya endeksli ve geçmişte yaşanan zorlu tecrübelere takılı gibidir. Para eşittir huzur diye düşünülür. Yaratıcı ve sezgisel gücünüz bugün doruğa çıkar. Bu iki güç maddiyat ve kariyer konularında sizi besleyicidir. Ancak yine de gerçekçi düşünmekte tabii ki fayda vardır. Akılcı olmak, bulanık düşüncelerin kafanızı karıştırmasına izin vermemek gerekir.


Yengeç
22 Haziran - 22 Temmuz
17 Haziran 2011 Cuma


Sevgili Yengeçler Cuma günümüz saat 07:52 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Merkür-Neptün olumlu görünümü ile başlıyor. Bu görünüm, hassas düşünmenin, değerlerine sahip çıkmanın ve geçmişte yaşanılanlar ışığı altında tedbirli olmak gerektiğinin işaretidir. Sosyal yönden hem kendisi hem de ilerisi adına ayrıca ilişkisiyle alakalı konular üzerinde yaratıcı düşünmeye çalışan birey, tamamen geleceğini garanti altına alma peşindedir.

Vizyonu yüksektir. Yani ne yaptığını ve ne yapması gerektiğini bilerek yol aldığında, gücünün iki misli artacağını bilmelidir. Hayalleri yoğun, kendini hırslı bir şekilde ortaya koyma arzusu büyüyen birey bunları güvendiği insanlarla paylaşabilir ve onların fikirlerini alabilir. Derin hisleri, duyarlı ve hassas yüreği ile sevdiklerini sahiplenir ve kafasının içindeki dünya görüşüne göre hareket edebilir.


Aslan
23 Temmuz - 22 Ağustos
17 Haziran 2011 Cuma


Sevgili Aslanlar yeni günümüz saat 07:52 itibariyle Merkür-Neptün arasındaki görünümle başlıyor. Bu etki altında hassasiyet oldukça yüksektir. Kişi bir yandan kendi değerlerine sahip çıkmak, onları korumak ve kollamak için iç dünyasında dengeleri yerine oturtmaya çalışırken, diğer yandan bazı nedenler yüzünden anlayışlı olmak zorundadır. Her iki durum da bir Aslan için kısıtlayıcı ve endişe doğurucu bir durum yaratabilir. Kendini ifade etmekten bu denli hoşlanan bir burcun insanı için, duyarlılığın bugün böylesi yüksek oluşu tabii ki zordur. Ancak içinde bulunduğu durum, insani anlamda anlayışlı olmasını gerektirir.

O yüzden de merhamet duygusunu öne alır ve karşısındaki kişi veya durumu bu olgu çerçevesinde ele almaya çalışır. Benim tavsiyem yine de kendinizi çok fazla harap etmeyecek şekilde düşünmeniz ve hareket etmenizdir. Çünkü geçmişte yaşanılanları tekrar hatırlatıcı olan bugünkü görünüm mantığınızı devre dışı bırakmanıza neden olacağından, kendinizden çok fazla vermenize de neden olabilir. Tedbirli ve akılcı olmakta fayda var kanaatindeyim.


Başak
23 Ağustos - 22 Eylül
17 Haziran 2011 Cuma


Sevgili Başaklar haftanın son iş gününe, saat 07:52 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Merkür-Neptün görünümü ile başlıyoruz. Bu etki altında kişi hedefleri konusunda hassas ancak bir o kadar da hırslıdır. Bu çelişken duygusal hallere rağmen insan yine de vizyon sahibi olmak için çabalar. Ailevi konulardan tutun da, arkadaşlıklara kadar her alanda geçmişin izleri üzerinizde hakimdir. Bir yanınız kendin için savaş, elindekini koru ve geleceğin için mücadele etmelisin der, diğer yanınız deyim yerindeyse beyaz atlı prens veya prensesin özlemindedir.

Hisler mantığın iki adım ötesindedir bugün. Sezgiler oldukça güçlüdür. Gerçekler ise pusuda durmaktadır. Kişisel tecrübelerinizi bir alanda sergileme(eğitim, sanat, şiir, müzik, astroloji) arzunuz yoğundur. Size cesaret verecek ve tümüyle sahiplenip koruyacak bir ilişkinin özlemi yüreğinizin tam merkezinde durur. Yaratıcılık gücünüz yüksektir. Benim tavsiyem, hem kendi değerlerinizi koruyucu tarzda konuşmanız hem de ilişki konusundaki kıstaslarınızı bir daha gözden geçirmenizdir.



Terazi
23 Eylül - 22 Ekim
17 Haziran 2011 Cuma


Sevgili Teraziler Cuma günümüz saat 07:52 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Merkür-Neptün görünümüyle başlıyor. Bu enerji, mesleki konularda subjektif hatta kimi zaman fazlasıyla hassas düşünmenin işaretçisi olsa da, hırsınız gayet yüksektir. Ancak sakınılması, dikkat edilmesi gereken tek nokta, geçmişin etkisi altında kalmadan, duygusal düşünmeden kararlı bir birey gibi hareket etmektir. Problemlerin köküne inmek ve onları çözümlemek için istekli olmalısınız.

Eğer siz hassasiyet içinde, başkalarıyla iyi geçinmek adına veyahut da duygularınızın esiri olarak hareket ederseniz düz bir çizgide yürüyemez, zikzaklar çizersiniz. Siz önce ne yapmak istiyorsunuz ve sizin için mesleki konularda neler önem arzediyor? Bu sorular için günlük enerjiniz size yaratıcı çıkışlar bulabilmenizde destek oluyor. O zaman karar vermekte zorlandığınız zaman odaklanmayı ve zihniniz kontrol altına almayı başarmalısınız.



Akrep
23 Ekim - 21 Kasım
17 Haziran 2011 Cuma


Sevgili Akrepler Cuma gününe hoş bir enerjinin etkinliği altında başlıyoruz. Saat 07:52 itibariyle Merkür-Neptün olumlu görünümü devreye giriyor. Bu enerji hem hayata bakış açınızı moral anlamında destekliyor hem de geçmişle gelecek arasındaki köprüde ne yöne gitmeniz gerektiğini size fısıldıyor. Aşk hayatınızla ilgili konularda romantizmi, sanatsal alanlarda yaratıcılığı, insani anlamda yardımseverliği getirici olan bugünkü oluşum sayesinde kendinizi çok iyi hissedeceğinizi düşünüyorum.

Anıları tazelendiren, problemleri sezgileriniz yoluyla çözebilmenizi sağlayan bu enerji içgüdüsel ve sempatik tavırlar sergilemenizde de etkilidir. Düşünceler çoğu zaman hayalci niteliktedir. İlgi duyduğunuz şeylerin, ki bunların başında aşk ilk sırada yer aldığı için, aşkın üzerine bağımsız ve hırslı bir şekilde gitmeyi tercih edebilirsiniz.


Yay
22 Kasım - 21 Aralık
17 Haziran 2011 Cuma


Sevgili Yaylar yeni günümüz saat 07:52 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Merkür-Neptün görünümü altında başlıyor. Bu oluşum, aklınızın tümüyle ailevi, parasal ve ortaklıklar konusu üzerinde odaklanması anlamı taşır. Kişi kendini aşırı duyarlı, değişken bazen de kaprisli bir şekilde ifade edebilir. Bunun nedeni, kırılganlığı ve kendi içinde bir türlü çözüme kavuşmayan sorunları yüzündendir. Hassasiyet subjektif tarzda düşünmeye, geçmişte yaşanılanlar ise geleceğin önüne set koyabilir.

Aslında burada yapılması gereken, soruna yol açan noktaları gözden geçirmek, duygusal düşünmemek ve kararlarınızı sürekli değiştirmemektir. İyi bir odaklanma sayesinde günü gayet verimli geçirmeniz mümkün olduğu gibi, bu oluşumun size sunduğu yaratıcılıkla yeni çıkış yolları keşfetmeniz de o kadar kolaydır. Fikirlerinizi güvendiğiniz insanlarla paylaşmaktan çekinmeyiniz. Maddi ve ailevi konularda bağımlılıklarınızın esiri olmayınız. Sizin de hayalleriniz var. Bunları kimsenin engellemeye hakkı yok.


Oğlak
22 Aralık - 19 Ocak
17 Haziran 2011 Cuma


Sevgili Oğlaklar yeni gün, saat 07:52 itibariyle etkili olacak Merkür-Neptün görünümü ile başlıyor. Bu oluşum eş veya iş ortağınızın içinde bulunduğu hassas durum karşısında ona destek olmanız anlamına geldiği gibi, çevrenizle aranızdaki hassas iletişimin de simgesidir. Gün boyu vizyon arayışınız ön plandadır. Kimi zaman birilerinin sizin kadar hassas düşünmeyeceğini veya sizin hayallerinize pek önem vermeyeceklerini düşünebilirsiniz. Ancak burada kendinize olan inancınız ve güven duygunuz çok önemlidir. Siz eğer amaçlarınızın farkındaysanız hiç kimsenin size karşı durması mümkün değildir.

Kaldı ki bu enerji, ailevi konulardan tutun da, eğitim ve iş hayatınıza kadar geniş yelpazede kendinizi korumanız, kollamanız, sahip olduğunuz değerlerinizi muhafaza etmeniz yönünde size yardımcıdır. Kafanızı karıştıran ilişki sorunlarını çözebilmenin yolu, hassasiyetten uzak gerçekçi düşünmekle mümkündür. Ayrıca her insan farklıdır ve onun sizi gibi hareket etmesini, kararlı olmasını beklemek yanlıştır. Siz kendi yolunuza ve kendi hayatınıza sahip çıkarsanız ona göre seçimlerde bulunur, üzülmezsiniz.


Kova
20 Ocak - 18 Şubat
17 Haziran 2011 Cuma


Sevgili Kovalar yeni gün saat 07:52 itibariyle etkili olacak Merkür-Neptün görünümüyle başlıyor. Bu oluşum, kişisel tecrübelerinize ve geçmişte yaşanılanlara göre düşünmeniz anlamında etkilidir. Bu nedenle, subjektif ve önyargılı davranabilirsiniz. İnsan böyle bir etki altında, ister istemez ruhunu okşayan, ona moral aşılayan, hayatı sevdiren kişi ve durumlarla ilgilenmeyi tercih edebilir.

Ayrıca bu oluşum para kazanma, harcama ve koruma konularına verdiğiniz önemin işaretçisidir. Kişi, alışkanlıkları ve bağımlılıklarını gerçekçi bir şekilde gözden geçirdiğinde sezgileri ona rehberdir. Böylece kimsenin esiri olmadan ilerleyerek doğru yönde karar verebilir. Kişiye sormuşlar, doğduğun yer mi, doyduğun yer mi önemli diye. İşte bu noktada insan doyduğum yer önemli diyebilecek kadar akıllı seçimlerde bulunmalıdır.


Balık
19 Şubat - 20 Mart
17 Haziran 2011 Cuma


Sevgili Balıklar yeni gün saat 07:52 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Merkür-Neptün olumlu görünümü ile başlıyor. Aşk konusunda düşünceleri ve hissedişleri yoğunlaşan kişi, tecrübelerinin ışığı altında hareket etmeyi tercih ediyor. Sezgiler o denli yükselişe geçiyor ki, kararlı olmanız halinde, her türlü alanda doğru olan seçeneği bulabilirsiniz.

Burada önemli bir başka husus, gelecek vaat edene yönelmektir. Hangi konuda olursa olsun, uzun vadeli düşünmekte fayda var. Bugün geçmiş ve gelecek arasındaki köprü üzerinde eğer duygularınız sizi şaşırtmasın, yoldan çıkarmasın istiyorsanız lütfen subjektif düşünmeyiniz. Çünkü bu tarz bir düşünce kimi zaman insanı yanıltır ve alışkanlıklarının esiri eder. Kaldı ki bugünkü enerjiniz öylesine rahatlatıcı ve öylesine moralinizi yükseltici ki, problemlerin köküne inmek yerine hayallerinizin peşinden gitmeyi tercih etmeniz gayet mümkün.

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger