Sayfalar

27 Haziran 2011 Pazartesi

günlük burç yorumu 27 haziran 2011 pazartesi , fal














Koç
21 Mart - 19 Nisan
27 Haziran 2011 Pazartesi


Sevgili Koçlar yeni haftamız saat 10:08 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Güneş-Chiron olumlu görünümüyle başlıyor. Bu görünüm, ailenizi ilgilendiren konular üzerindeki güçlü koruma özelliğinizin işaretidir. Onları kollarınız ve kanatlarınızın arasına alma gereği duyabilirsiniz. Böylece kendinizi özel biri olarak hissedersiniz. Bu görünüm, ailesinde hasta veya sıkıntıda olan Koçların hassasiyetinin simgesi olduğu gibi, yaptığınız fedakarlıkların kıymetinin bilinmesini istediğinizi de göstermektedir.

Saat 13:26 itibariyle Mars-Uranüs arasında olumlu etki sayesinde kendinizi gayet başarılı ve ateşli bir şekilde ifade ederek hedefinize varabilirsiniz. Yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkaran bu görünüm, en kısa yoldan amacınıza ulaşmanız için sizi destekleyicidir.

Saat 19:23-Salı 10:56 arasında Ay boşlukta kalacaktır. İletişiminizde dikkatli olunuz ve kısa veya uzun mesafeli yolculuklarda tedbirli olmayı unutmayınız.


Boğa
20 Nisan - 20 Mayıs
27 Haziran 2011 Pazartesi


Sevgili Boğalar saat 10:08 itibariyle Güneş-Chiron arasında gerçekleşecek olumlu görünüm ile haftaya başlıyoruz. Bu görünüm, gerçek manada bir arkadaşa (bu hayat arkadaşı da olabilir) duyduğunuz ihtiyacın göstergesidir. Konuşabileceğiniz, derdinizi paylaşabileceğiniz, güven duyabileceğiniz bu arkadaşla tanışmak size iyi gelebilir. Burada sizin için önemli olan, yaşamsal hedeflerinize varabilmek için dış dünyanın sizi olumlu manada desteklemesidir. İşte bu desteği bir arkadaş, yaren diyebileceğimiz bir dost veya bir sevgili yapabilir. Böylece içsel korkularınızı ve yalnızlığınızı gidermiş olabilirsiniz. Kimi Boğalar uzun zamandır görüşmedikleri bir dostla yan yana gelebilir, sorunlarını giderebilirler.

Saat 13:26 Mars-Uranüs arasındaki etkileşim, para konusunda iki yönlü düşünmenize neden olabilir. Bazen fazla gergin, kimi zaman da aşırı rahatsınızdır. Bunun nedeni, biraz da önünüzdeki seçeneklerin veya işlerin yoğunluğundandır. Çabucak plan yapmanız, hemen uygulamanız gerektiği için ister istemez bu saatler arasında sizi bir yerden başka yere koşuştururken görmemiz mümkündür. Ben pratik bir şekilde hareket etmenizi tavsiye ediyorum. Yani işi dolandırmadan asıl olana odaklanırsanız rahat edebilirsiniz.

Saat 19:23-Salı 10:56 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Günün hızlı temposunun bu saatlerde sizi yormuş olacağını düşünüyorum. İyi bir dinlenme, toparlanmanızı sağlayabilir.

İkizler
21 Mayıs - 21 Haziran
27 Haziran 2011 Pazartesi


Sevgili İkizler yeni haftamız, saat 10:08 itibariyle etkili olacak Güneş-Chiron arasındaki görünümle başlıyor. Bu görünümün sizler açısından anlamı, gerek parasal ve gerekse mesleki konularda hırsınızın yükselmesi ve sorumluluklarınızın artmasıdır. Ayrıca dışarıdan gelebilecek eleştirilere karşı hassas olduğunuzun göstergesidir. Elinizden geldiğince hata yapmamaya özen gösterebilirsiniz. Bu hassasiyetin olumsuz yönde ele alınmaması gerekir. Çünkü bazen, daha başarılı olabilmek için, eksiklerimizi, yanlışlarımızı görmemiz son derece faydalıdır. Kaldı ki bu enerji, sizin hem kendiniz hem de yaşamınızla ilgili konular üzerinde hata yapmaktan kaçındığınızın göstergesidir.

Saat 13:26 Mars-Uranüs arasındaki olumlu görünüm, gayet akıllı ve aktif bir biçimde kendinizi dile getirişinizin işaretçisidir. Hedefinize uygun kişilerle görüşmelerde bulunabilir, orijinal buluşlarınızla ilgi odağı olabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar kurabilmeniz kolaylaşır. Seyahat veya önemli bir değişimle ilgili konular üzerinde konuşabilirsiniz.

Saat 19:23-Salı 10:56 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Boşluk süresince hareketlilik artabilir. Bir konuyu iki yönüyle birden ele alabilirsiniz. Aynı anda iki şeyi birden düşünebilir, halletmeye çalışabilirsiniz.

Yengeç
22 Haziran - 22 Temmuz
27 Haziran 2011 Pazartesi


Sevgili Yengeçler, yeni haftaya saat 10:08 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Güneş-Chiron olumlu görünümüyle adım atıyoruz. Bu etki altında, ilerlemek ve en yüksek noktaya çıkabilmek için gerek uzmanlaşma gerekse eğitim anlamında kendinize bir yol ve yöntem belirleme gereği duyabilirsiniz. İçinizdeki ses, bir şekilde zirveye tırmanmanızı ve kendinizi ispat etmenizi söylüyor gibidir. Bazılarınız bu enerji altında, kısa süreli bir seyahate çıkabilir, kimileriniz bugüne dek bir türlü gerçekleştirme olanağı bulamadığınız bir arzunuzu yerine getirebilirsiniz. Bu etki altında iletişim ve haberleşme ön plandadır. Yardımseverlik duygunuz yükselir. Sizinle aynı din, dil veya kültür yapısına sahip insanlarla bir araya gelerek bir aktivitede buluşabilirsiniz.

Saat 13:26 sonrası Mars-Uranüs arasında gerçekleşecek görünüm, kariyer anlamında iki ayrı hedef belirlemeniz ve bunlardan hangisini tam olarak seçmeniz gerektiğini tespit etmekte zorlanmanız olabilir. Bazılarınız için bu enerjinin anlamı, aşırı yorgunluk ve yoğunluktan kaçma arzunuzun göstergesidir. İşlerinizi farklı yöntemlerle çabucak bitirme ihtiyacınız fazlasıyla yüksektir. Beklenmedik sürprizler bazen yolunuza engel koyabilir.

Saat 19:23-Salı 10:56 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu dilim içinde ben bolca dinlenmenizi ve gerginlikten uzak durmanızı tavsiye ediyorum.

Aslan
23 Temmuz - 22 Ağustos
27 Haziran 2011 Pazartesi


Sevgili Aslanlar yeni bir haftaya daha adım atıyoruz. Bizi ilk karşılayan enerji, saat 10:08 itibariyle Güneş-Chiron arasındaki görünüm. Bu etki altında, cinsel yaşamınızı ilgilendiren konularda ve bazı meseleler üzerinde gizli saklı hareket etme ihtiyacı duyabilirsiniz. Bunlar ruhunuzu okşayıcı olmalı ve sizi rahatlatmalıdır. Duygusal sorunlarınıza, bağımlılıklarınıza veya yorgunluklarınıza iyi gelecek yöntemler üzerinde epeyce düşünebilirsiniz. Romantik ve değerlerine düşkün bir partner, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir. Siz başkalarından gelecek desteğe şu aralar fazlaca ihtiyaç duymaktasınız. Ruhunuzu tüm kirliliklerden, olumsuzluklardan arındırma arzusu içindesiniz. Bunu yapabildiğinizde fazlasıyla rahatlayacağınızın farkındasınız.

Saat 13:26 sonrası Mars-Uranüs arasında meydana gelecek görünüm, gayet hoş ve sürpriz gelişmelerin işaretçisidir. İletişim veya birileri aracılığıyla tanışacağınız kişi sizin için gayet etkileyici olabilir. Bazılarınız için bu enerjinin anlamı, hedef olarak belirlediğiniz bir konuda yaşanacak olumlu gelişmelerin habercisidir. Bu gelişme kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Saat 19:23-Salı 10:56 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu süreçte sakinleşmek, dağılmamak için dikkatli olmakta fayda vardır.

Başak
23 Ağustos - 22 Eylül
27 Haziran 2011 Pazartesi


Sevgili Başaklar yeni haftaya saat 10:08 itibariyle etkili olacak Güneş-Chiron görünümüyle başlıyoruz. Bu görünüm iş ortaklığı-özel ilişkiniz veya yaşamınızı ilgilendiren konularda zayıflık göstermeyecek, güçlü ve iletişimci bir partnere ve duruma göre bir iş ortağına duyduğunuz ihtiyacın göstergesidir. Ancak bu ortak öyle biri olmalıdır ki, sizi yarı yolda bırakmamalı, vefalı davranmalıdır. Kafanızın içinde tek bir hedef vardır ve siz o yöne doğru odaklanırsınız. Amacınız kendiliğinden size uzanacak doğru bir elin varlığıdır. Belki bazılarınız yanlış bir ilişki veya iş ortağı nedeniyle kendinizi zor durumda hissediyor olabilirsiniz. İşte bugünkü görünüm, bu konularda daha akıllıca düşünmenin, doğru seçimler yapabilmenin önemini bir kez daha anlamanızı sağlar. Böylece bundan sonra acı çekmemiş olursunuz.

Saat 13:26 sonrası Mars-Uranüs arasında gerçekleşen olumlu görünüm, maddi konularda hem düzgün bir ilerlemeye hem de güzel haberler duymaya olan arzunuzun simgesidir. Bir an önce kendinizi hırsla öne çıkarmak ve liderliğinizi göstermek ihtiyacı duyarsınız. Başkalarının ayağınıza bir çalı gibi dolanmaması için çok güçlü olmanız gerektiğini bilirsiniz. Bu görünüm, yüreği sıkılan ve bunu gidermek için çıkış yolları arayan kişinin göstergesidir.

Saat 19:23-Salı 10:56 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu süreç içinde maddi konular, dostluklar, hedefleriniz konusunda kendi kendinize düşünürsünüz. Aslında bunlar halledilmeyecek problemler değildir. Ancak fazlasıyla şansa ihtiyacım var diye düşünebilirsiniz. Ben bu saatler arasında olumsuz düşünmemenizi ve kendinize güvenmenizi tavsiye ediyorum. Yarın ola hayır ola dostlarım.

Terazi
23 Eylül - 22 Ekim
27 Haziran 2011 Pazartesi


Sevgili Teraziler yeni bir hafta başlıyor ve ilk enerjimiz saat 10:08 itibariyle Güneş-Chiron arasındaki olumlu görünüm. Bu etki altında, hem sağlığınız konusunda hassas hem de iş hayatınızla ilgili meselelerde fazla duyarlı davranabilirsiniz. İnsanlara elinizden geldiğince destek gösterdiğiniz halde bazılarının sizi anlamakta inat ettiklerini düşünürsünüz. Bazılarınız bu etki altında, sizi fiziksel ve ruhsal olarak etkileyen iş veya özel yaşam şeklinizi gözden geçirerek, biraz daha kendinize dikkat etmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Şöyle etrafınıza baktığınızda herkesin sadece kendini düşündüğünü ve sizin ihtiyacınız olduğunda hiç kimsenin yanınızda olmadığını anladığınızda gerginleşebilirsiniz. Hatta bu konuda sinirli sinirli konuşabilirsiniz.

Saat 13:26 itibariyle Mars-Uranüs arasında oluşacak görünüm, iş ortağınız veya partnerinizle farklı ve sıra dışı konular üzerinde yapacağınız görüşmelerin işaretçisi olabilir. Eğer ilişkiniz yoksa, karşınıza aniden birinin çıkmasını arzularsınız. İçinizden bir ses, - Maceraya açık ol, sonu var mı yok mu diye düşünmeyi boş ver diyerek sizi ateşleyebilir. Hatta bazılarınız ilginç ve oldukça hızlı bir biçimde biriyle tanışabilir veya iş anlamında bağlantı kurabilir. Kimileriniz sevgilisiyle aniden seyahate çıkabilir. Eğer sevgiliniz başka şehirdeyse onu görmeye gidebilirsiniz.

Saat 19:23-Salı 10:56 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu süre içinde, özellikle yabancılarla olan görüşmede veya bir tanışma söz konusu olduğunda lütfen karşınızdaki kişiye dikkat ediniz. Söyledikleri ne denli doğru bunları iyice gözden geçiriniz. Yolculuk söz konusu olan durumlarda tedbirli olmayı ihmal etmeyiniz.


Akrep
23 Ekim - 21 Kasım
27 Haziran 2011 Pazartesi


Sevgili Akrepler yeni haftamız saat 10:08 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Güneş-Chiron arasındaki görünüm. Bu etki altında, aşk hayatınızla ilgili konular üzerinde tatmin olmak ve kalıcı bir aşk yaşamak istersiniz. Geçmişin tüm tuhaflıklarını geride bırakarak gerçekten hak ettiğiniz bir yaşamın hayalini kurabilirsiniz. Kimileri bir çocuğu olsun ister, bazıları aşkla alakalı bildiği tüm kötü tecrübeleri unutmayı diler, bir kısmınız ise kendini olabildiğince güçlü ifade etmeyi. İstekler böyle bir görünüm altında öylesine güçlüdür ki, kaybetmeyi göze almanız mümkün değildir. Aşk, kanınızda delice akmalı, istekler açıkça belirtilmeli ve mutlaka yerine gelmelidir. Dayanmaya sabrınız yoktur. Kimi anlarda geçmişi düşünürsünüz, bazen geleceği. Sanki bir arafta gibi ne yana gideceğinizi birinin söylemesini istersiniz. Umutlarınızı yüreğinizin içinde sıcacık tutun dostlarım. Çünkü her doğan gün, beklenmedik nice müjdeleri içinde barındırır. Bu enerjinin size arzu ettiğiniz güzellikleri getireceğini söyleyebilirim. Umarım hepiniz bundan yararlanırsınız.

Saat 13:26 Mars-Uranüs arasındaki görünüm, maddiyat ve iş ile alakalı mevzularda kötü sürprizlerden uzak durma arzunuzun bir ifadesidir. Kafanız karışıksa, benim tavsiyem bu saatte ani kararlar vermemeniz ve olan bitene iyice kulak kabartmanızdır. Yeni gelişmeler ve değişimler sizin için hayırlı olabilir.


Saat 19:23-Salı 10:56 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu saatler arasında sakince dinlenmenizi ve gereksiz konuları kafanızın içinde büyütmemenizi tavsiye ediyorum.

Yay
22 Kasım - 21 Aralık
27 Haziran 2011 Pazartesi


Sevgili Yaylar yeni bir güne umutla uyanıyoruz. Bizleri ilk karşılayan enerji saat 10:08 itibariyle Güneş-Chiron arasındaki görünüm. Bu yansıma, bizi alıp çocukluğumuza kadar götürüyor. Ailemiz, eski arkadaşlarımız, sevgilimiz, eşimiz dostumuz gözümüzün önünden tek tek geçiyor. Sonra şimdiyi düşünüyoruz. Eski ile aradaki farkı hüzünle karışık tespit etmeye çalışıyoruz. Değişenler var, aynı kalanlar da. Ancak şu var ki bu enerji, kendimizi huzur bulduğumuz yerde mutlu olacağımızı bize fısıldıyor. Bir çoğumuz nice zorluklarla bugünlere geldik. Bir kısmımız hala dikiş tutturabilmiş değiliz. Fakat evimiz sığındığımız bir liman gibi. Annemiz, babamız, kısaca ailemiz ve oturduğumuz yerle alakalı konular üzerinde düşünme gereği duyuyoruz. Bu enerji bizi böylesine hassaslaştırıyor ve geçmişi hatırlatarak hafiften hüzünlendiriyor. Destek bulmak, maddi-manevi anlamda güçlenmek istiyoruz.

Saat 13:26 Güneş-Uranüs arasındaki olumlu görünüm, ilişkimizle alakalı konularda kafamızı bir parça karıştırıyor. Eşimizin bize karşı daha iki yönlü ve duygusuz bir şekilde yanaşmasını istemiyoruz. Güzel gelişmelere ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz. Bir kısmımız bu etki altında yeni biriyle tanışma olanağı yakalarken, kimimiz bir çocuğun varlığı ile, evliliğimizin oldukça büyük bir değişime uğrayacağını sanabiliriz. Bazı Yaylar ise bu görünüm altında sürpriz bir haberle kendini farklı bir dünyada hissedebilir. Umarım hepiniz için güzel gelişmelere işaret olsun.

Saat 19:23-Salı 10:56 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu süre içinde benim tavsiyem partnerinizle olan iletişiminizde sakin konuşmaya, birbirinizle atışmamaya özen göstermenizdir. Böylece geceyi huzursuz geçirmemiş olursunuz.


Oğlak
22 Aralık - 19 Ocak
27 Haziran 2011 Pazartesi


Sevgili Oğlaklar yeni haftaya saat 10:08 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Güneş-Chiron görünümüyle başlıyoruz. Bu etki altında, bir yandan yakın çevrenizde bulunan kişilerle(kardeş-komşu-yakın akraba) ilişkileriniz ve iletişiminizi güçlü kılmaya çalışırsınız, diğer yandan partnerinizin üzerinizdeki etkisini gözden geçirirsiniz. Hiç kimseyle problem yaşamak istemezsiniz. Elden geldiğince bir terapist gibi onları dinlemeye çalışırsınız. Ancak şu bir gerçek ki asıl ihtiyacınız dinlenilmektir. Birilerine derdinizi anlattığınızda, fikirlerinizi paylaştığınızda, planlarınızdan söz ettiğinizde o kişinin derdinize derman olmasını beklersiniz. Ailenizin varlığı, hassasiyetle üzerinde durduğunuz bir konudur. Geçmişi bırakıp yola devam etmek arzunuz bu etki altında oldukça önem taşır.

Saat 13:26 Mars-Uranüs arasındaki görünüm, hızlı ve oldukça yoğun şekilde çalışmanın işaretçisidir. Hatta bazılarınız evini iş yeri gibi kullanabilir. Kimileriniz işinize yakın bir yerde bir ev tutmak isteyebilirsiniz. Yazlığınıza gidebilirsiniz veya yazlıkta sezonluk bir ev kiralayabilirsiniz.

Saat 19:23-Salı 10:56 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu süre içinde düzenlemeniz gereken işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Ütü, çamaşır v.b hoşlanmadığınız işleri boşluk saatleri içinde yapmanız kolaydır. Benim de tavsiyem bu yönde. Ilık bir banyo yapmak, müzik dinlemek sinirlerinize iyi geldiği gibi, rahatlatıcıdır.

Kova
20 Ocak - 18 Şubat
27 Haziran 2011 Pazartesi


Sevgili Kovalar yeni bir haftaya saat 10:08 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Güneş-Chiron görünümüyle başlıyoruz. Bu yansıma altında, mal mülk ve parayla alakalı konular üzerinde fazlasıyla durabilirsiniz. Paranızı nasıl bir şekilde değerlendirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Bazılarınız, finansal açıdan zor durumda olabilir. Bu kişiler iş değişimde bulunarak daha rahat imkanlarda yaşamak isteyebilirler. Bu niyetle yeni iş görüşmeleri yapabilirsiniz. Kimileriniz yanlış bir iş dolayısıyla parasızlık çekebilir. Bu enerjiyi olumlu yönde kullanmak için yapılması gereken, geçmişe artık bir sünger çekerek yeniye hevesli bir ruh haliyle başlamaktır. Ancak duygusal düşünmeniz nedeniyle bunu başarmakta zorluk çekebilirsiniz.

Saat 13:26 Mars, yöneticiniz Uranüs ile olumlu bir görünüm yapacak. Bu görünüm sizleri keyiflendirici ve en azından ruhsal olarak rahat ettiricidir. Aşk hayatınızda olumlu bazı gelişmeler yaşanabilir. Değişimler ileriye dönük sizi özgür kılabilir. Umudunuzu yitirmeyiniz.

Saat 19:23-Salı 10:56 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu süre içinde, yeni bir buluşma söz konusu ise, ben beklemenizi tavsiye ediyorum. Eğer erteleme imkanınız yoksa, daha dikkatli hareket etmenizde fayda var. Eğer çocuğunuz varsa, onun eğitim hayatıyla ilgili konular üzerinde düşünmeniz faydalıdır.


Balık
19 Şubat - 20 Mart
27 Haziran 2011 Pazartesi


Sevgili Balıklar yeni haftamız saat 10:08 itibariyle Güneş-Chiron arasındaki görünümle başlıyor. Bu yansıma altında, aşk hayatınız, varsa çocuklarınız ve genel olarak yaşamınızla ilgili konularda kendinizi gayet hoş hissedebilirsiniz. Sanatla uğraşan kişiler, eskiye yeni bir soluk getirerek bunu eserlerinde kullanabilirler. Ailevi veya geçmişte yaşanan bazı sorunları, ilişkileri şimdiki bakış açınızla gözden geçirebilirsiniz. Bu yansıma eskiye ait bir ilişkinin kendini hissettirmesi veya eski bir alışkanlığın üzerinizdeki izlerinin hatırlanması anlamına da gelir. Haksızlıklara karşın inancınızı güçlü tutmaya çalışabilirsiniz. Hüzünlü ancak bir o kadar kendinizden emin bir şekilde günü değerlendirebilirsiniz.

Saat 13:26 Mars-Uranüs arasındaki görünüm, gerek parasal ve gerekse eviniz sınırları içinde kendinizi özgür bir biçimde ifade etmekten hoşlandığınızın göstergesidir. Denetim altına girmekten hoşlanmazsınız. Keskin zekanızla kafanıza koyduğunuzu yapmaktan yanasınızdır. Ancak istikrarsız geliriniz nedeniyle düşündüğünüz yenilikleri uygulamanız zor olabilir.

Saat 19:23-Salı 10:56 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu zaman dilimi içinde, ailenizle olan ilişkinize dikkat etmeniz, ev ile alakalı düşündüğünüz yenilikleri tekrar gözden geçirmeniz yerinde olur.

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger