Sayfalar

29 Temmuz 2011 Cuma

günlük burç yorumları , fanılız , astroloji 29 temmuz cuma 2011









Koç
21 Mart - 19 Nisan
29 Temmuz 2011 Cuma


Sevgili Koçlar gün boyu etkisini hissedeceğimiz Merkür-Neptün karşıtlığı, trafikteki sarı ikaz ışığı gibi dikkatli olmamızı söylemektedir. Çünkü Merkürün gölgeli günlerindeyiz, Neptün ise geri hareketini sürdürüyor. Ay, tüm gün boyu boşlukta kalacak. Demek oluyor ki, bazı şeyler tam olarak yerine oturmuyor. Mevcut durum bizi gözden geçirmeye, biraz daha dikkatli olmaya çağırıyor. Sanki birkaç ay önce düşündüklerimizi hatta yerine oturduğunu sandığımız işleri bir daha elden geçirmek, eksiklere bakmak lazım.

Bu haliyle hareket etmeye kalkışsak veya tamam deyip öne sürsek yarı yolda kalabiliriz. Bu karşıtlık insanın elini kolunu bağlamaktan ziyade, biraz daha dikkatli ol, mantıklı olmaya çalış ancak hiç kimsenin senin huzurunu bozmasına izin verme, en iyisini elde etmek için biraz daha çalış der gibi. Ben bu karşıtlığın aslında ideallerinizi, kendinizi ve her durumu tekrar ele aldığınızda çok daha başarılı olacağınızı düşünüyorum. Yani hiçbir şey için henüz geç değil ancak uygulamak için zamana ihtiyaç var. Sabırlı olmalı, bilinçli hareket etmeliyiz. Değerlerimize sahip çıkmalı, güvenliğimizi önemsemeliyiz.

Boğa
20 Nisan - 20 Mayıs
29 Temmuz 2011 Cuma


Sevgili Boğalar gün boyu boşlukta kalacak Ayın etkisi bir yandan diğer taraftan Merkür-Neptün arasındaki karşıtlık derken, gün boyu dikkatli olmamızda fayda var. Merkürün gölgeli günlerini yaşıyoruz. Aşk konusunda belli bir durgunluğun yaşanması gayet doğal. İfadelerimize özellikle bu dönemde özen göstermeliyiz. Sonradan pişman olacağımız sözler etmemekte fayda var. Önümüzde duran resme iyi bakmak gerekiyor. Geçmiş-Gelecek arasında bir köprüde duruyor gibiyiz.

İçe yönelen aklımız olana biteni tekrar gözden geçirdiği takdirde durduğumuz noktayı saptayabiliriz. Geriye doğru bir dönüş söz konusu olsa da, biz öncelikle hedefimizin, yaşamsal amaçlarımızın farkında olmalıyız. Bazen görünenler aldatıcı olabilir. Sandığımız şeyler aslında öyle olmayabilir. Hatalar yapmamak için bilinçli düşünmemiz gerekiyor. Yanlış yönlendirilmelerin devrede olduğu bugün, kendimize sahip çıkmayı, her bir olasılığı dikkatlice incelemeliyiz.

İkizler
21 Mayıs - 21 Haziran
29 Temmuz 2011 Cuma


Sevgili İkizler boşluktaki Ay etkisi altında güne başlıyoruz. Mars-Neptün arasındaki karşıtlık bana göre günün en önemli enerjisidir. Bir yandan yaşamımızı yeniden düzenlemek, artık önümüzdeki yola bakmak istiyoruz ancak bir şey bizi geriye çekerek henüz erken olduğunu söylüyor. Sanki durmuşuz bir aynaya bakıyoruz ancak gördüğümüz kişi bize pek benzemiyor gibi. Geçmişte yaşananlar ailevi konulardan iş yaşamına kadar bizi düşündürüyor. Bu pürüzleri temizleyip, ayıklamadan tam bir huzurla ilerlemek zor gelebilir.

Aslına bakacak olursak, bugün ne eskiyi ne de yepyeniyi tam anlamıyla oturtmak zor olabilir. Ancak bu sizi endişelendirmesin. Çünkü yapacağınız inceleme yeni bulgular ve çıkış yolları bulmanızı sağlayabilir. İş konularında bağımlılıklarınızın esiri olmadan bundan sonrası adına ne düşünüyorsanız biraz beklemede kalarak kafanızın içinde iyice oturtunuz. Bugünlerde eski mevzular üzerinde eviniz sınırları içinde görüşmeler veya iş hayatında bazı kişilerle karşılıklı konuşmalar gündeme gelebilir. Gayet akıllıca hareket ederseniz doğru tespitlerde bulunabilirsiniz.

Yengeç
22 Haziran - 22 Temmuz
29 Temmuz 2011 Cuma


Sevgili Yengeçler yöneticiniz Ay gün boyu boşlukta kalacak. Günün en etkili enerjisi, Merkür-Neptün arasındaki karşıtlık. Genel olarak haberleşmeler, yolculuklar ve bilgi paylaşımlarında yanlış anlaşılmalar ve yanılmalar oluşmaması için dikkatli konuşmakta ve hareket etmekte fayda var. Bir olayı veya bir durumu çok yönlü bir şekilde analiz etmek gerekiyor. Düşüncelerimizi açıklarken sözcüklerimizi özenle seçmemiz gerekiyor. İlerlemek, gelişmek ve özgür olmak, doğru kararlar verebilmek için öncelikle neyin üstünde durduğumuzu ve ne yöne gittiğimizi mantık süzgecinden geçirmek lazım. Biz doğru şekilde aktarırken, bazıları farklı şekilde yorumlayabilir.

Biz safiyane bir şekilde derdimizi anlatırken başkaları bizi çaresiz biri gibi hissedebilir. Hesabımızı iyi yapmamız, bize söylenenlerin ne kadar gerçek olduğunu iyice anlamalıyız. Bu karşıtlık incelediğimiz kafamızın içinde yerli yerine oturan ve çok önceden hesabını yaptığımız işleri ideallerimize uygun bir biçime sokabilmemiz anlamında yararlıdır. Özellikle sanat, medya, reklam sektöründe çalışanlar bugün ön bir görüşmede bulunabilirler. Bu görüşmeler önümüzdeki ay tekrarlanabilir.

Aslan
23 Temmuz - 22 Ağustos
29 Temmuz 2011 Cuma


Sevgili Aslanlar gün boyunca etkili olacak Merkür-Neptün karşıtlığı, kazancımızı doğru ve düzgün bir biçimde değerlendirmemiz konusunda bizi uyarmaktadır. Parayla alakalı veya çalışılarak kazanılmış mal varlığımızı hangi alanlarda değerlendirmemiz gerektiği konusunda şu günlerde dikkatli olmamızı söylemektedir. Eğer bir yatırım düşünüyorsanız mutlaka iyice araştırınız. Merkürün gölgeli günleri yaşamaktayız. Ağustos ayında geri hareket başlayacak. Aniden karşınıza çıkan teklifleri veya size yarar getireceği söylenen seçenekleri akıllı bir biçimde ele almalısınız.

Burada önemli olan uzun vadeli düşünmek ve geriye dönüşümü yararlı olan alanlara yönelmektir. Yine bu etki altında, sizin için güvence olgusunun anlamı üzerinde düşünmeniz yararlı olur. Dünyasal bir yaşamın değişmezi olan paranın önemi kuşkusuz. Ancak dikkatli olunmadığı takdirde daha fazla kazanacağım diye bilmediğiniz, soruşturmadığınız, tanımadığınız kişilerle iş yapmamalı, tedbirli olmalısınız. Hangi konuda olursa olsun önünüze çıkan fırsatları gidip yerinde görmeye çalışmalısınız.


Başak
23 Ağustos - 22 Eylül
29 Temmuz 2011 Cuma


Sevgili Başaklar yeni günümüz Ay boşluk etkisi altında başlıyor. Günün en etkili enerjisi Merkür-Neptün karşıtlığı. Merkürün gölgeli günlerindeyiz. Neptün ise geri harekette. Bu gösteriyor ki, kendinizi ilgilendiren ilişki-iş-girişim anlamında olan her konuda dikkatli bir gözden geçirmede bulunmanız lazım. Yanlış anlaşılmalara ve daha sonra pişmanlık duymaya neden olabilecek konularda mantığımızı kullanmamız gerekiyor. Bilgi ve akıl bu anlamda bize en gerekli olgulardır. Doğru bilgiye ulaşmak için, öncelikle tarafsız düşünmeye çalışmamız gerekiyor.

Bazen öyle olaylar yaşarız ki, işimize gelmiyorsa durumları kendi istediğimiz yönde ele alırız. Aslında öyle olmadığı halde kendimizi inandırmaya çalışırız. Bu ister olumlu isterse olumsuz bir saptama olsun fark etmez. Biz kendimizce fikir yürütürüz. Oysaki yapılması gereken, asıl doğruya ulaşmaktır. İşte bu karşıtlık bize, durup beklememizi, veriler elde etmemizi ona göre yeni bir yol belirlememizi söylemektedir. Yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için konuşmalarımıza, kararlarımıza çok dikkat edelim.

Terazi
23 Eylül - 22 Ekim
29 Temmuz 2011 Cuma


Sevgili Teraziler boşluktaki Ay etkisi altında güne uyanıyoruz. Bu başlı başına tedbirli olmamız gerektiğinin işaretidir. Ayrıca Merkür-Neptün karşıtlığı güne damgasını vurmakta. Özellikle iş konularında bilginin, ezbere hareket etmek yerine iyice öğrenmenin son derece önemli olduğu bir gündeyiz. Gerçeklerle-kurgulamalar arasındaki farkın birbirinden mutlaka ayırt edilmesi gerekiyor.

Kendi öznel bakış açınıza göre gerçekleri çarpıtarak herhangi bir durumu mutlak iyi veya mutlak kötü olarak yargılamayınız. Çünkü zaman faktörü burada son derece önemli. Hazır olmayan veya size göre tam olup da başkalarına göre eksik bulunan işlerde hata yapılması mümkündür. Bu nedenle her şeyi tekrar bir gözden geçirmenizde fayda var. Elinizde olmayan ancak kafanızın içini bulandıran meselelerin gözünüzü karartmasına, yanlış anlamalara meydan vermesine izin vermemeliyiz.

Akrep
23 Ekim - 21 Kasım
29 Temmuz 2011 Cuma


Sevgili Akrepler gün boyu etkisini hissedeceğimiz Merkür-Neptün karşıtlığı gayet önemlidir. Ayın boşlukta olması da ayrıca dikkatli ve tedbirli olmamızı gerektiriyor. Peki hangi konularda? En başta girişim yani atılımlarınızda, gerçekleştirmek istediğiniz işlerde, planlarınızda ve sosyal yaşamınızda bilgi edinmeye, araştırmaya önem vermek lazım. Kimlerle birlikte yol alıyoruz kimlerle arkadaşlık ediyoruz ve iş birliği yapıyoruz. Toplum içinde kendimizi nasıl ifade ediyoruz bunların tümü önem taşıyor. Madem birey olarak toplumun bir parçasıyız. O zaman kurduğumuz ilişkilerin, iletişimin ne denli doğru olup olmadığını iyice anlamamız lazım.

Tek yönlü iletişim, olayları sadece kendimize göre yorumlamak, her alanda olduğu gibi aşk hayatınızla ilgili, varsa çocuklarınızla alakalı mevzularda anlaşmazlıklara sebep olur. Çok iyi dinlemek, konuyu mercek altına almak, neyin üzerinde yürüdüğümüzün farkına varmamız gerekiyor. Karşımıza çıkan bir kişiyi yargılamadan veya payelendirmeden önce onu iyice tanımaya çalışırsak, hem zaman kaybetmemiş hem de lezzetli bir ilişki yaşarız. Bugün hem dış dünyadaki girişimlerinizde hem de birlikte olduğunuz kişiyle ilgili anlaşmazlıklara meydan vermemek için sözlerimize çok dikkat edelim ve olayları mantıklı şekilde tahlil edelim.

Yay
22 Kasım - 21 Aralık
29 Temmuz 2011 Cuma


Sevgili Yaylar Cuma günümüz Ayın boşluk etkisi altında başlıyor. Hem bu oluşum hem de Merkür-Neptün karşıtlığı tedbiri elden bırakmamamız gerektiğini gösteriyor. Merkürün gölgeli günleri başladığına göre, iş hayatımız ve ailevi konularda bize düşen, enine boyuna düşünmeden ani bir karar vermemek. İster iş teklifi olsun isterse evinizle alakalı bir konuda yenilik olsun, öncelikle bunun size olan faydasını gerçekçi bir şekilde gözden geçiriniz. Değişimler her zaman insanı heyecanlandırır. Ancak doğru ve zamanında yapılmıyorsa daha sonra rahatsızlık uyandırır. Bize düşen önümüzdeki gerçeğin farkında olmak.

Geleceğimizi ilgilendiren önemli bir karar vermeden önce bulguları iyi değerlendirmek gerekiyor. Hesap ve yöntem hataları, aşırı hassasiyet, bağımlılıklar, çaresizlik ve hayal gücümüzün sınırsızlığı bize yanlış yaptırmamalı. Bu karşıtlık tasarlama anlamında etkileyicidir. Evet kafamızın içinde bir şeyleri kurgulayabiliriz, birileriyle konuşarak fikirlerini sorabiliriz. Ancak kafamızın estiği gibi hareket edemeyiz. İşte bu karşıtlık bize, yeniden düşün ve riskleri hesaba kat ve dikkatli bir şekilde gözden geçir demektedir. O zaman bu uyarıyı ciddiye almakta fayda var.

Oğlak
22 Aralık - 19 Ocak
29 Temmuz 2011 Cuma


Sevgili Oğlaklar Cuma günümüz boşluktaki Ay etkisi altında başlıyor. Günün tamamında Merkür-Neptün karşıtlığı hüküm sürmekte. Merkürün gölgeli günlerindeyiz. Neptün ise geri hareketini sürdürüyor. Bu demektir ki, akıl gücümüze, doğru bir şekilde iletişimde bulunmaya, yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için mantığımızı devrede tutmaya çalışmalıyız. Geçmiş işlerinizi hızlı bir biçimde yapabilmenizi sağlayan bu karşıtlık, eğer dikkat edilmezse aniden önemli kararlar vermemize yol açabilir. Oysaki tedbirli olmamız en doğrusudur.

Yarım kalan işlerin tamamlanması ve tamamlandıktan sonra başarılı bir şekilde ortaya konması için bugün tekrar eksikleri gözden geçirmekte ve gerekirse görüşmelerinizi sürdürmenizde fayda var. Birilerinin sizi yanıltmaması için, siz aklı başında verilerle hareket etmeye çalışınız. Meseleleri yerinde gidip görmekte yarar var. Yolculuklar, haberleşme ve yeni tanışacağınız kişilerle aranızdaki her türlü alışverişte dayandığınız nokta -doğru bilgiye ulaşmak olsun. Şu bunu demiş, bu şunu söylemiş yerine, aslı astarı var mı bunu iyice anlamaya çalışırsak hata yapmamış oluruz.

Kova
20 Ocak - 18 Şubat
29 Temmuz 2011 Cuma


Sevgili Kovalar Cuma günümüz boşluktaki Ay etkisi altında başlıyor. Günün bir başka önemli yansıması, Merkür-Neptün arasındaki karşıtlık. 180 derece birbirine görünüm yapan bu iki gezegenin bize söylediğini iyice anlarsak günü gayet başarılı geçirmiş oluruz. Merkürün gölgeli günlerini yaşıyoruz. Neptün ise geri hareketini sürdürüyor. Kendimizce geçmişi ve şimdi durduğumuz noktayı gerçeklerin ışığı altında şöyle adamakıllı bir gözden geçirmek lazım. Bu gözden geçirmede bizim için en faydalı olanı saptamak için bir kurtarıcıya ihtiyacınız yok. Eğer bir konuda yanılmak istemiyorsak, hiç kimsenin veya bir durumun bizi kaosa sürüklemesine, kurban etmesine izin vermemeliyiz.

Başkalarının bize yüklenmeye çalıştığı ile bizim düşündüklerimiz arasındaki farkı iyi oturtmak gerekiyor. Birilerine endeksli yaşamak zamanla ona teslim olmak ve akıntıyla kaybolup gitmek ise, o zaman nasıl bireyleşeceğiz. Bazen bir şeyler bizi esir almaya çalışır ve biz farkında olmadan kapılır gideriz. Ancak idealleri olan, düşünen, arınmış insan buna dur diyebilir. O zaman bugün hem maddi hem de manevi anlamda bastığımız yere bir bakalım ve yanlış olduğunu düşündüğümüz şeyleri kafamızın içinde bir elekten geçirelim. Böylece yanılmamış oluruz.

Balık
19 Şubat - 20 Mart
29 Temmuz 2011 Cuma


Sevgili Balıklar yeni gün, Ay boşluk etkisi altında başlıyor. Günün tamamında tedbirli olmayı gerektiren ikinci enerjimiz, Merkür-Neptün arasındaki karşıtlık. Merkürün gölgeli günlerini yaşıyoruz. Neptün ise geri hareketini sürdürüyor. Bu da gösteriyor ki, ilişkimiz konusunda veya genel olarak özel hayatımızla ilgili mevzularda hayal gücümüzün sınırları fazlasıyla genişlemiş durumda. Gördüğümüze inanıyor, inandığımızın doğru olduğunu düşünüyoruz. Bazen yanlış sözcüklerle birbirimizi yaralıyor sonra da düzeltmek için kan ter içinde kalıyoruz. Yenilik istiyoruz ve karşımıza çıkanı kendimiz gibi sanıyoruz. Bazen kurbanız bazen köle. Peki hangisiyiz? Aklı başında düşünmek, geçmişi şöyle bir gözden geçirmek zorundayız.

Yeteri kadar deneyim yaşadık mı bu çok önemli. Eğer sorunlu bir beraberlikse, senelerdir böyle gidiyorsa şimdi durup düşünmeliyiz. Eğer yeni karşılaştıysak doğru veya yanlış kişi diye yaftalamadan önce onu iyice tanımalıyız. Başkalarını mutlu edeceğiz diye kendi mutluluğumuzdan taviz vermemeliyiz. Siz tevazu ve şefkatin karışımı bir burcun insanısınız. Ancak bazen bu iki duygu nasıl da esir eder bizi yanlışa. O zaman gelin bugün yanılmamak için bir daha düşünelim.

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger