Sayfalar

5 Ağustos 2011 Cuma

5 Ağustos 2011 Cuma ,günlük burç yorumları ,falınız , Astroloji









Koç
21 Mart - 19 Nisan
04 Ağustos 2011 Perşembe


Sevgili Koçlar bugün, ilişkinizle alakalı konularda kafanızın içindeki sorulara kendinizce cevaplar bulmaya çalışabilirsiniz. Mesela bugün Ay-Terazi burcu seyri altında, ne kadar mutlu olduğunuzu sorgulayabilirsiniz. Her şeyin kontrolünü size bırakan, sizi pohpohlayan bir kişi yerine, yeri geldiğinde sizi yönlendirmesi ve yönetmesini bilen bir eş arayışında olabilirsiniz. Karşınızdaki kişinin pasifliği veya önemli seçimleri size bırakmasını itici buluyor olabilirsiniz. Bugünkü enerjiler altında, bir sorun çıkmasa da, kafanızı son zamanlarda en fazla kurcalayan konulardan birisi bu. Ne kadar mutlusunuz veya karşınızdaki kişinin gücü nereye kadar. Hani hep Koçlar için, agresif, ilişkide bencil derler ya, aslında siz bilinenin aksine gücünüzü göstermekten yana değilsiniz.

Ancak zayıf, aşırı duygusal biriyle de yaşamanız mümkün değil. Bu yüzden kimi zaman öne çıkıyor, onu zorluyor ve nasıl tepkide bulunacağını görmek istiyorsunuz. Fakat bugünkü enerji altında, partnerinizin beklediğiniz gibi tavırlar göstermesi pek mümkün değil. Oysaki son zamanlarda yenilenme isteğiniz oldukça yoğun. İçinizde bir yerlerde, bir şeylerin yavaş yavaş dönüşüme uğradığını fark ediyorsunuz, Ancak zaman öylesine yavaş ilerliyor ki, bunları görebileceğinizden kuşku duyuyorsunuz. Lütfen sakin olunuz ve enerjinizi gereksiz yere endişeler duyarak tüketmeyiniz.

Boğa
20 Nisan - 20 Mayıs
04 Ağustos 2011 Perşembe


Sevgili Boğalar gün boyu Terazi burcunda ilerleyecek Ay, bütçenizi aşmamak kaydıyla minik bir alışveriş yaparak insanın kendisini mutlu etmesi anlamında etkileyici olduğu gibi, bulunduğunuz ortamda barış ve huzura ne kadar ihtiyaç duyduğunuzun da belirtisidir. Çevrenizdeki insanlarla olan temasınızda ise sırf bu nedenle daha dikkatli hareket ederek çatışmadan uzak durmaya çalışabilirsiniz. Genel olarak iş ve özel yaşantınızdaki bazı belirsiz durumlar keyfinizi kaçırıyor olsa da, böyle bir etki altında insan sıkıntıları değil güzellikleri görmekten yanadır. Bu enerji, olayları ve insanları değerlendirirken, problemleri tarafsız bir şekilde görmenizi sağlayabilir.

Siz her zaman güvenliğinizi korumaktan yana olduğunuz için kendi değerlerinize sahip çıkmayı bilen kişilersiniz. Günlük aktivite içinde güzellik ve kalite anlayışınız yükseldiği gibi, ne durumda olursanız olun hoş bir ortam yaratmak için elinizden geleni yapabilirsiniz. Tanıdığınız veya ailenizdeki kişilere bugün yardımcı olabilir, hizmet edebilir eğer bir rahatsızlık içinde iseler sorunlarına eğilebilirsiniz. İşinizle ilgili bazı konularda gelecek adına planlarınızı tekrar gözden geçirebilir, yarım kalan işlerinizle uğraşabilirsiniz. Genel anlamda sakin ama kendi içinde yoğunluğu olan bir gün sizi bekliyor.

İkizler
21 Mayıs - 21 Haziran
04 Ağustos 2011 Perşembe


Sevgili İkizler, gün boyu Terazi burcunda ilerleyecek Ay, sizler için olumlu ve keyifli bir günün müjdecisidir. Sosyal ilişkiler, sevdiklerinizle bir araya gelecek şekilde plan yapmak hoşunuza gidebilir. Bazı önemli konularda kararsızlık duymanız anlamında bir etkisi olsa da, kendinizi ayarlamanız halinde büyük bir sorun çıkması nadirdir. Sevdiğiniz kişilerle ilgilenmeniz, ortak fikirlerde buluşmanız, genel anlamda huzur bulmanız adına etkilidir. Zorlanmadan her arzunuzu bir şekilde gerçek kılabilirsiniz.

Duygularınızda kimi anlarda iniş ve çıkışlar görülebilir fakat zarar verici bir yanı yoktur. Sevmek sevilmek, çekici ve güzel bulunmak gurunuzu okşayabilir. İletişim konularında karşınızdaki kişinin fikirlerine önemsemenizi, sorunlarınızda sevdiklerinizle birlikte çözüm yolu bulmanızı sağlayıcı bir yanı da vardır. Eğlence hayatının keyif veren temaları öne çıkabilir. Akşam veya yarın için, sinema, tiyatro, müzik veya herhangi bir etkinlikte yer almak için planlar yapmanızda destekçinizdir.

Yengeç
22 Haziran - 22 Temmuz
04 Ağustos 2011 Perşembe


Sevgili Yengeçler bugün, güvenliğinizi sağlamak için, diğer insanlarla olan ilişkilerinizi gözden geçirerek, daha sağlıklı kararlar verebilirsiniz. Banka, sigorta veya diğer yollarla şu anki geçiş dönemini atlatmanızı sağlayacak maddi kaynaklara ihtiyacınız şu aralar fazla. Bu yüzden de gereksiz çıkışlarda bulunarak risk almaktan yana değilsiniz. İleriye yönelik planlarınızla ilgili olarak da bu bakış açısını benimsiyorsunuz. Ayaklarınızın sağlam olarak yer basmasından yana olduğunuz için, eskisi gibi rahat davranmanız mümkün değil.

Aslında, bu sizin gibi güvenliğine önem veren kişiler ve bir de hayat şartlarının zorluğunu düşündüğümüzde gayet mantıklı görünmekte. Günlük enerjiler altında, partnerinizin egemen tavırlarına veya isteklerine boyun eğmekten yana değilsiniz. Artık ucuz numaralara karnınız tok. Eğer yine bu şekilde davranmaya kalkarsa gerekli uyarıda bulunabilirsiniz. Bazı Yengeçler bugün evlerinin ihtiyaçları için bir miktar para harcamak durumunda kalabilirler.

Aslan
23 Temmuz - 22 Ağustos
04 Ağustos 2011 Perşembe


Sevgili Aslanlar bugün, yakınlarınızla olan iletişiminiz ve aşk konusunda, karşınızdaki insan kim olursa olsun, herhangi bir sorun çıkmasına izin vermeden sakin bir şekilde paylaşımdan yanasınız. Önemli olanın gündelik işlerinizi halletmek olduğunun bilincindesiniz. Mücadele tarzınız, elinizdeki mevcut şartlarınızı korumak ve kollamaktan yana olduğu için, her zamanki gibi, sakin ve ciddi bakış açısı altında olayları değerlendirmekten yanasınız. Aşk konusunda ise, birlikte olduğunuz kişinin hoşgörülü ve olgun davranmasını tercih edebilirsiniz.

Ayrıca bugünkü etkiler altında, işinizle alakalı konularda, çevrenizdeki insanlara olan hizmet duygunuz, adil, bağışlayıcı ve yargılamadan uzak bir şekilde hareket etmeyi gerektirici. Sabit düşüncelerinizden taviz vermeden ancak işinizi görürken, Ay-Terazi burcu enerjisinin öncü gücünden faydalanarak, haksız durumlarla birebir ilgilenebilir, böylece aksaklıkların önüne geçebilirsiniz.

Başak
23 Ağustos - 22 Eylül
04 Ağustos 2011 Perşembe


Sevgili Başaklar bugün, gündelik aktivite içinde, ağırkanlı ve son derece sakin bir şekilde hareket etmekten yanasınız. Ay-Terazi burcu seyri tüm burçlar gibi sizi de, temkinli hareket etmeye yöneltiyor. Öyle çatışarak, kendinizi göstermeye çalışarak, masaya elinizi vurup, hakkınız olanı almaktan yana değilsiniz. Otorite konumundaki kişilerle temasınızda, -ne siz bana dokunun ne de ben size bir şey söyleyeyim, günü bu şekilde geçirelim tarzı düşünebilirsiniz. Aşk ilişkiniz açısından da, içinde bulunduğunuz engellerin gayet iyi farkındasınız.

Ancak aşk için kendinizden ödün vermek gibi bir niyetiniz de yok. Sadece gerçeği ve o gerçek içindeki yerinizi görmekten yanasınız. Belirsizlikler şu aralar canınızı acıtsa da, bekleyelim görelim politikasını güdebilirsiniz. Bu yüzden de ne kimsenin dur demesine ne de akıl vererek sizi yönlendirmesine tahammülünüz yok. Çünkü siz zaten olanı biteni çok iyi analiz edebilecek kişisiniz.

Terazi
23 Eylül - 22 Ekim
04 Ağustos 2011 Perşembe


Sevgili Teraziler gün boyu burcunuzda ilerleyecek Ay, nezaket kuralları içinde ve bizlik duygusunu ön planda tutarak paylaşımda bulunmanın önemini göstermekte. Bu bakış açısı özellikle ilişkinizle ilgili konularda son derece önemli. Bu nedenle biraz daha esnek davranmanız faydalı olabilir. Sizler gibi, adil ve tarafsız düşünmeye çalışan ve huzur duygusunu yüreğinin içinde hissetmek isteyenler için bu durum zor olmasa gerek. Tabii ki gerçekten güvenilir bir beraberlik yaşıyorsanız. Tam tersi durumda, ilişki terazisinin kefelerini dengede tutmak için eşit ağırlıklara ihtiyaç olacak demektir. Bunun yolu ise, her iki kişinin de egolarını geriye çekerek hareket etmeleriyle mümkündür.

Hayatın güzelliklerini ve uyum duygusunu yüreğinizin içinde hissetmeniz anlamında size özel olan bugünkü enerjiniz, her türlü sevgi alışverişinde sizlerin destekçinizdir. Ancak tam olarak istediğiniz nedir diye sorsalar, bundan daha fazlası diyerek cevap verirsiniz. Sevdiğiniz bir dostla sohbet etmek, hoşunuza giden bir müzik dinlemek, bir çiçeği büyütmek, bir güzelliği seyretmek, insanları sevgiyle kucaklamak ve nefes alıyor olmanın keyfine varmak tabii ki az değil. Ancak yeterli mi? size göre bu sorunun cevabı tabii ki hayır. Çünkü hedefiniz çok daha büyük.

Akrep
23 Ekim - 21 Kasım
04 Ağustos 2011 Perşembe


Sevgili Akrepler, gün boyu Terazi burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında, ciddi ilişkinizle ilgili konularda huzur bulmak isteniyorsa, doğal olarak dengeli bir paylaşımın mutlaka kurulması gerekiyor. Bu aralar bazı Akrepler bu konuda konuşmaktan yana değiller. Çünkü konuşsalar da sussalar da değişen bir şey olmayacağı kanaatindeler. Aslında şöyle bir düşünürsek, karşı tarafın ne yapacağını görmek istiyorlar sanki.

Ay-Terazi burcu etkinliği altında ise yapılması gereken nedir diye sorarsanız benim tavsiyem, ilişki konusunda her iki tarafın da yüzleşmelerde bulunması. Hangi noktalarda anlaşmanız kesinlikle mümkün değil, Hangi mevzularda hiç uyuşmuyorsunuz. Partnerinizin kişisel yapısı ve hayata bakış açısı nedir? Gerçekten bu ilişki için çözüm var mı yok mu? Maddi konularda ise bugünkü enerji altında, destek arayışınız artabilir. Günü olumlu geçirmenin yolu, halledilebilecek sorunların altını kalın bir çizgiyle belirleyerek bunlar üzerinde durmanız oldukça yararlı. Bu arada tam yol ilerlemeniz zor olursa sakın kendinize yüklenmeyiniz.

Yay
22 Kasım - 21 Aralık
04 Ağustos 2011 Perşembe


Sevgili Yaylar bugün, iletişim konusunda, kendinizden yaşça büyük kişilerle daha iyi anlaşma olanağı bulabilir ve dostluk ilişkilerinize fazlasıyla önem verebilirsiniz. Aile üyelerinden ziyade, kendi özel çevrenizdeki insanlarla daha fazla bir arada olmak hoşunuza gittiğinden, bugünkü etkiler altında, kafanızın içindeki ideallerinizi, hayallerinizi onlarla paylaşmaktan hoşlanabilirsiniz. Ayrıca toplumsal aktiviteler açısından da eski arkadaşlarınız, eski çevreniz önemli hale gelmekte. İletişim açısından güne bakarsak, kimi zaman kendinizi yaşınızdan büyükmüş gibi hissedebilirsiniz.

Gruplarla olan ilişkiniz veya tek hareket etmekten ziyade, sizinle aynı görüşe sahip kişilerle bir araya gelme isteğiniz yükselebilir. Amaçlarınız çerçevesinde kendinize bir yön tayin edebilirsiniz. Yalnız dikkat etmeniz gereken konu, sırf çevrenizdeki insanlara uyum göstermek ve böylece ortam dışına itilmemek için, inanmadığınız ve yanlış bulduğunuz konularda susmamanızdır. Bir şey içinize sinmiyorsa ve doğru değilse, ya açıkça söylemeli veya size uymayan insanlarla bir arada olmak için kendinizi zorlamamalısınız. Çünkü bu kendinize olan saygınızı azaltıcıdır.

Oğlak
22 Aralık - 19 Ocak
04 Ağustos 2011 Perşembe


Sevgili Oğlaklar bugün, gündelik iş temponuzdaki yoğunluk, sağlığınızı tehdit edici hale gelebilir. Bu nedenle alışkanlıklarınıza ve çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminize dikkat etmeniz yerinde olur. Bazı gizli düşmanlar veya çekemeyenler, etrafınızda meraklı gözlerle sizi izleyerek, enerjinizi olumsuz etkileyebilirler. Bu durum, normal zamanlarda kolaylıkla hallettiğiniz işlerinizi, daha yavaş ve yaptıklarınızın da üstünden sürekli geçmek zorunluluğu duyurabilir. Ayrıca işiniz gereği, seyahat araçlarını kullanıyorsanız daha dikkatli olmanız yerindedir. Gündelik temponuz içinde, hangi konuda olursa olsun, kararlarınızı verirken, ayaklarınızın sağlam olarak yere basmasına özellikle dikkat ediniz.

Otorite konumundaki kişilerle çatışmaya girmek yerine, girişimleriniz için politik davranmak gerektiğini unutmayın. Parasal konularda aileniz veya başka kaynaklı giderler söz konusu olabilir. Müdahale etmenizin mümkün olmadığı durumlar nedeniyle sıkılabilirsiniz. Kendi gizli iç dünyanızla alakalı meselelerde dışarıdan destek görmeniz zorlaşabilir. Sırlarınızın bilinmemesi için, suskunluğu tercih edebilirsiniz.

Kova
20 Ocak - 18 Şubat
04 Ağustos 2011 Perşembe


Sevgili Kovalar bugün kafanızın içindekileri hayata geçirmek için çok sabırlı olmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Evet bu yol çetin oldukça uzun ama mutlaka bir şeyler yapmalıyım diyebilirsiniz. Belki herşey bir gün güzel olacak fakat izlenen bu rotada sapmalar olması halinde hayata yenik düşeceğinizi sanmak, yolun en başında pes etmek gibi bir şeydir. Ya tümüyle cesaretinizi toplamalı ve ben varım diyecek kadar mücadeleci olmalı veyahut içinde bulunduğunuz duruma ayak uydurmalısınız. Ay-Terazi burcu seyri altında, dikkat etmeniz gereken konu, gerektiği yerde, hakkınız olanı almak için güven duygunuzu ayakta tutmaktır.

Mesleki konularda bugün, üst pozisyondaki kişilerle ilişkinize dikkat etmeniz, emin olduğunuz konularda da, düşüncelerinizi ılımlı bir şekilde açıklamanız yararlıdır. Suskunluğunuzdan istifade edilmesine asla izin vermeyiniz. İç dünyanızdan kaynaklanan veya aşk hayatınızı yakından ilgilendiren bazı konularda, son zamanlarda üzerinizde hissettiğiniz baskılar nedeniyle ürkmüş olsanız da, hayatınızı kendi ellerinizle şekillendirme gücünüz olduğunu unutmayınız.

Balık
19 Şubat - 20 Mart
04 Ağustos 2011 Perşembe


Sevgili Balıklar bugün Ay- Terazi burcu enerjisi altında çıkarlarınızın farkında olarak, uzlaşı içinde hareket etmek gerekiyor. İş hayatınızla ilgili düşündüğünüz yenilikler için öncelikle piyasa araştırmasında bulunmanız ve insanların genel olarak nelere ihtiyaç duyduklarını tespit etmeniz gayet faydalıdır. İlişkinizle ilgili mevzularda ise olan biteni zorlamak yerine her şeyi kendi akışına bırakmak niyetindesiniz. Yani tevekkül içindesiniz.

Yeni evliler veya evlenmeyi düşünenler, maddi konularda bütçelerini gözden geçirebilir, kendilerine bir hedef belirleyebilir ve bu hedefe göre planlamada bulunabilirler. Bankalarla alakalı borçlarınız veya genel anlamda maddi refahınız için yapmanız gereken, tabii ki harcamalarınıza dikkat etmeniz. Bazı lükslerden uzak durarak bir an önce ödemelerinizi yapmanız faydalı. Size bu yönde destek olabilecek kişiler varsa onlarla konuşmaya çalışmanız yararlı olabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger