Sayfalar

6 Ağustos 2011 Cumartesi

6 Ağustos 2011 Cumartesi ,günlük burç yorumları ,falınız , Astroloji









Koç
21 Mart - 19 Nisan
06 Ağustos 2011 Cumartesi


Sevgili Koçlar bugün, ilişkinizi yakından ilgilendiren her konuyu mercek altına alarak düşünmeniz faydalıdır. Akrep burcunda ilerleyen Ay, derinliklerinizle temasınız açısından önemlidir. Bunu yaparken öncelikle kendinize şu soruları sormalı ve cevaplarını gerekirse birlikte ele alarak çözüme kavuşturmalısınız. İlişkinizle ilgili birbirinizle olan dayanışmanız ne durumda? Ortaklaşa kararlar alıyor musunuz? Aranızdaki farklılıkları hoşgörülü bir şekilde kabulleniyor musunuz? Yoksa sadece uyumlu olmak adına taraflardan biri diğerine katlanmak zorunda mı kalıyor?

Burada önemli olan ilişkinizin niteliği ve bu ilişkide aksayan noktaların saptanmasıdır. Yüzleşemediğiniz problemlerin kendini sürekli hissettirmesi doğaldır. Onun için Merkür geri hareketinde bunları ele alarak ılımlı bir şekilde konuşmanız faydalı olabilir.

Boğa
20 Nisan - 20 Mayıs
06 Ağustos 2011 Cumartesi


Sevgili Boğalar Ay-Akrep burcu seyriyle cumartesi günümüz başlıyor. Bugün, kendinizi ifade etme, yaratıcılık ve aşk konusunda kafanızın içindeki fikirleri birlikte olduğunuz kişiye ifade etmek ve onun ne düşündüğünü öğrenmek isteyebilirsiniz. Doğal olarak onay almak ihtiyacınız da yükselecektir. Yaşadığınız ilişki konusunda şüphelere düşmeden, güvenli bir aşk yaşamak en doğal hakkınız olduğuna göre, aksayan bazı durumları konuşmalı ve bundan sonrası adına daha sağlam adımlar atılmalı diye düşünmektesiniz. Karşınızdaki kişinin size duyduğu hislerden emin olma isteğiniz yükseleceğinden, davranışlarına özellikle dikkat edebilir ve onun hayatındaki yerinizi sorgulayabilirsiniz.

Aslında bugün güç sizden yanadır. Fakat bu gücün açığa çıkması için kendinizi rahat ve güvende hissetmeniz lazımdır. Düşündüğünüz konuların en başında ileriye yönelik olarak hareket etmek ve artık güzel kararlar almak isteğiniz vardır. Fakat bu durumda onun da en az sizin kadar buna gönüllü olması ve gerekli adımların birlikte atılması tek isteğinizdir. Son zamanlarda beraberliğinizle ilgili konularda desteklenme arzunuz oldukça yoğun. Eğer sorumlulukları birlikte paylaşırsanız daha kolay ilerleyeceğinizin farkındasınız. İşte bugünkü etkiler altında, düşündüğünüz projeler için karşılıklı konuşmak ve fikir birliğinde bulunmak son derece faydalıdır.

İkizler
21 Mayıs - 21 Haziran
06 Ağustos 2011 Cumartesi


Sevgili İkizler bugün, romantik ilişkiler, aşk ve kendinizi ifade konularıyla ilgili, yaşamınızı tekrar gözden geçirerek ayarlamalarda bulunabilirsiniz. Ay-Akrep burcu etkinliği altında tutkularımız öne çıkar ve bizi kendisine doğru çeker. Ruhunuzun derinliklerindeki gizlilikler, sırlar, örtülü olan her şeyi düşünürsünüz. Kafanız bir şeye takılı ise ve bir türlü arzuladığınız şekilde geçmiyorsa hayatınız, düşünür durursunuz.

Bugünkü enerjiler, gerçekçi bir şekilde içinde bulunduğunuz durumu gözden geçirmeniz, yaşadığınız ilişkiyi derinlemesine analiz etmeniz anlamında önemlidir. Beraberliği olmayanlar ise sağlıklı bir ilişki yaşamalarının önünde engel oluşturan nedenleri veya bir beraberlikte neyi merkez aldıklarını geçmişte yaşadıkları tecrübelere göre inceleyebilirler. İç derinliklerinizle olan temasınız, sezgilerinizin yoğunluğu ve hayatın anlamını farklı ve olumlu bir pencereden görebilmeniz kolaydır.

Yengeç
22 Haziran - 22 Temmuz
06 Ağustos 2011 Cumartesi


Sevgili Yengeçler, cumartesi gününe Akrep burcunda ilerlemekte olan ve bilincinizin derinliklerini ortaya çıkaran Ay etkisi altında başlamaktasınız. Bu enerji, hayattaki en temel gerçeğiniz ne ise, ister aşk, para, eş, eğlence, çocuklar olsun farketmez paylaşımda bulunma arzunuzun göstergesidir. Yani sizi bütünleyen duygular saklandıkları yerden dışarıya doğru çıkarlar. Bu temel gerçeğin içinde mutluluklar olduğu gibi, korkular da saklıdır. İşte bu korkuları sağlıklı bir şüphe ile çerçeveleyip kabullendiğinizde kendi özünü kavramış olursunuz. Bugün bulunduğunuz ortamda veya yaşam stilinize göre şekillenen günlük aktivite içinde ne görürseniz görün, gerçeğin peşinde koşmak stersiniz.

Çevrenizdeki insanları uyarmaya, kendinizi daha güçlü ifade etmeye, kimliğinizi kabul ettirmeye çalışabilirsiniz. Bunu sakin ve ölçülü bir şekilde yapabilirseniz, hangi durumların sizi rahatsız ettiğini hem daha mantıklı hem de çıkarlarınıza zarar gelmeyecek derecede ifade etmiş olursunuz. Böylece günü hoş bir şekilde geçirmeniz mümkün olur.

Aslan
23 Temmuz - 22 Ağustos
06 Ağustos 2011 Cumartesi


Sevgili Aslanlar, Ay-Akrep burcu geçişiyle cumartesi günümüz başlıyor. Bu enerji, ilişkinizle alakalı konular üzerinde daha fazla yoğunlaşacağınızı göstermekte. Söz gelimi bir konuda ortak bir karar verilmesi gerekiyorsa bugün partnerinizin fikrini almanız yerinde olur. Bunu unutmanız halinde baskın bir tavırla isteğini bildirecek ve buna uymanız gerektiğini söyleyecektir. Diyelim ki aranızda bir sorun var. Yani birkaç gün önce ufak bir problem yaşadınız. O zaman yapmanız gereken partnerinizin gönlünü almaktır. Çünkü bunu sizden bekleyebilir. Ne kadar sakin bir eşiniz olursa olsun, bugün bir yanlış harekette bulunmanız halinde size karşı çıkacağını söyleyebiliriz.

Söz gelimi onu aramadınız veya ona sormadan bir planlamada bulundunuz. Bu nedenle size kırılacağını hatta onu hafife aldığınız için eski defterleri açmaya çalışacağını unutmayınız. Demek ki gün boyu ortaklaşa hareket etmek hatta eşinizin gönlünü hoş etmek görevi size düşüyor. Böyle çatışmadan güzel bir gün yaşamanız mümkün olabilir. Sonuçta beraberlikte huzur bulmak günü sancısız geçirmek istiyorsanız bunun sırrı, yukarıdaki noktaları göz ardı etmemenize bağlı. Bugün ilk kez buluşacakların partnerlerini ne kadar inceleme altına alsalar da, onun kendini tam olarak ele vermeyeceğini biliniz. Kendisine biraz gizemlilik katacağını söyleyebiliriz.

Başak
23 Ağustos - 22 Eylül
06 Ağustos 2011 Cumartesi


Sevgili Başaklar cumartesi gününe, Akrep burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlamaktayız. Bugün sizin isteklerinizden ziyade, başkalarının hazırlamış olduğu bir programa dahil olmak zorunda kalabilirsiniz. Tabii ki bu durum bazıları için can sıkıcıdır. Her zamankinden daha duyarlı olabilirsiniz. Size göre bu durum, hayatınıza müdahalede bulunmaktan başka bir şey değildir. Kimileri bu mecburiyeti kayıtsız şartsız kabullenerek ortama ayak uydururken bazılarınız ustaca bir manevra ile işin içinde sıvışmayı başarabilirler. Günlük enerjiniz ikna kabiliyetinizin yüksekliğinin göstergesidir.

Eğer herhangi bir konuda lider olmak istiyorsanız öncelikle kendinizden emin olmanız şarttır. Bugünkü enerjinin bir başka özelliği, sizin kendi amaçlarınızdan ziyade başkalarına yardımcı olarak haz duymanız anlamına da gelebilir. Öyle bir durum oluşur ki, ancak sizin yardımınız ve gücünüz sayesinde işler yoluna girecektir. Böyle anlarda sizden destek bekleyen kişileri eli boş çevirmemeniz gayet yararlıdır. Böylece hem takdir edilirsiniz hem de ne kadar etkili bir kişi olduğunuzu gösterirsiniz. Kaldı ki sizlerin el attığı bir iş hem daha çabuk sonuçlanır hem de detaylara takılmadan bitirilmiş olur.

Terazi
23 Eylül - 22 Ekim
06 Ağustos 2011 Cumartesi


Sevgili Teraziler yoğun geçen bir haftanın ardından moral yükselten cumartesi gününe adım atmış bulunmaktayız. Dinlenmek, alışverişe çıkmak, güne geç uyanmak kısaca dilediğinizce geçirilmesi geçen bir gündesiniz. Ay-Akrep burcu enerjisi altında şekillenecek günlük aktiviteniz içinde, partneriniz tarafından el üstünde tutulmak, ilişkiniz yoksa bulunduğunuz ortamda dikkatleri üzerinize toplamak hoşunuza gidebilir. Çevrenizdeki insanlar üzerinde sadece fizikselliğinizle değil ikna kabiliyetiniz ve tecrübelerinizle de etkili olabilirsiniz. Aşk hayatınızı yakından ilgilendiren konularda söz hakkının bugün sizde olması gururunuzu okşayabilir.

Bu güç sayesinde isteklerinizi çekinmeden dile getirebilirsiniz. Eğer aranızda sorunlar varsa ve partneriniz sizi uyarıda bulunsa da, bugün geri adım atmaya, alttan almaya pek niyetiniz yoktur. Zaten cazibeniz gereği onun da fazla ısrar edebileceğinizi sanmıyoruz. Yani kontrolün sizde oluşunu kabullenmesi gerekiyor. Enerjiniz, kendi içinizdeki asıl gücü uyandırıcı bir yansımaya sahiptir. Normal zamanlarda ortaya koymakta zorlandığınız işleri kolayca başarabilir veya zoraki kabullendiğiniz durumlara hayır yanıtı verebilirsiniz. Hatta günlük aktiviteniz içinde kendi kendinize, keşke her gün böyle güçlü olabilsem diyebilirsiniz.

Akrep
23 Ekim - 21 Kasım
06 Ağustos 2011 Cumartesi


Sevgili Akrepler gün boyu burcunuz üzerinde ilerleyecek Ay etkisi altında ihtiyaçlar gündeme gelebilir. Partnerinizle bir araya gelmek ve sohbet etme, vakit geçirmek sizi mutlu edebilir. Ayrıca sizi yakından ilgilendiren konularda karşılıklı paylaşımlarda bulunarak bazı meseleleri aydınlatmanız gerekebilir.

Eğer bazı konularda kuşkular taşıyorsanız ele alınmalı ve ortak yolla çözüme gidilmelidir. Düşünülen planların tek başına halledilmesi kolay olmayabilir. Derinlemesine düşünülerek bir çıkış yolu bulunması gerekecektir. Bu noktada partnerinizi ikna etmek gerekebilir. Bu durum bir arada yaşayan herkes için geçerlidir. Birbirinize karşı ne kadar açık ve dürüst olursanız problemleri daha kolay çözebileceğini unutmayınız.

Yay
22 Kasım - 21 Aralık
06 Ağustos 2011 Cumartesi


Sevgili Yaylar cumartesi günü boyunca etkili olacak Ay gezegeninin Akrep burcu seyri altında, yakın çevrenizde bulunan kişilerle iletişiminiz ve paylaşımınız gayet önemlidir. Özellikle birileri müdahale etmeden isteklerinizi gerçekleştirmek hoşuna gidecektir. Ancak bunu ne denli başarabilirsiniz o soru işaretidir. Aslına bakarsanız bazı konularda kafanızın içinde soru işaretleri olduğunu fakat bunların cevaplanmasının zor olduğunu söyleyebiliriz. Hatta kimi anlarda sırf bu yüzden, oldukça gizemli davranabilirsiniz. Çünkü derinliklerinizi kimseyle paylaşmak niyetiniz yoktur. Bu yüzden de sizi yatıştıran, rahatlatan her yalanı kabullenmeye hazır gibisinizdir. İçiniz rahat mıdır? Pek değildir. Yapılması gereken nedir?

Tabii ki cilalı sözleri ve ortada olanları değil, gerçekleri görüp buna göre hayatınızı yönlendirmeniz lazımdır. Fakat bu fazlasıyla zahmetli ve rahatsız edici olduğundan pek yanaşmazsınız. Günlük aktiviteniz içinde eğer karmaşık, çözülemez bir durumla karşılaşırsanız bunu çözmek için müdahalede bulunmanız yerinde olur. Kaldı ki bu enerji gücünüzü tanımlayabilmeniz ve ortaya koyabilmeniz konusunda destekleyicidir. Size düşen bilinçaltınızda biriktirdiklerinizi cesaretle ortaya koyarak yüzleşebilmektir. Bunu yaptığınız takdirde hiçbir şey sizi eskisi gibi üzmeyecektir.

Oğlak
22 Aralık - 19 Ocak
06 Ağustos 2011 Cumartesi


Sevgili Oğlaklar, Akrep burcunda ilerleyen Ay etkisi altında paranın büyüsüne kapılmak, onun sayesinde satın alabileceklerinizin keyfini yaşamak arzunuz yoğundur. Bu istek ister istemez sizi paraya bağımlı kılabilir. Daha fazla kazanmak için kafanızın içinde planlar yapabilir veya kolay yoldan nasıl kazanabilirim sorusuna cevap arayabilirsiniz. Çünkü genel yapınız icabı sıradan hiçbir şey sizi çekmez, azla yetinmek mümkün değildir. Alıştığınız düzenin bozulmaması veya azla yetiniyorsanız bunun bir an önce düzeltilmesi isteği ister istemez hırsa dönüşebilir. Size göre kudretli olmak sadece parayla mümkündür.

Bu istekliliği sağlıklı bir şekilde yapılandıranlar çalışarak çabalayarak bir şekilde hedeflerini gerçekleştirebilirler. Ancak tam tersine, bunun uzun ve zahmetli bir yol olduğunu düşünenler, kısa yoldan para kazanmak isteyebilir hatta bunun için bazı yollar denemeye karar verebilirler. Gün içindeki enerjileri doğru veya yanlış şekilde kullanmanız kendinizi tanımanız ile birebir alakalıdır. Ancak dikkat edilmesi gereken nokta kendi gerçeğinizden ödün vermeden, karmaşık yollara sapmadan ilerlemek olmalıdır. Çünkü Ay- Akrep burcu etkisi altında ihtiras ve iktidar oyunlarına sıkça başvurulabilir.

Kova
20 Ocak - 18 Şubat
06 Ağustos 2011 Cumartesi


Sevgili Kovalar gün boyu Akrep burcunda ilerleyecek Ay, özünüzde bulunan iyilik ve güzelliklerin ön planda tutulmasını gerektirir. Çünkü bazı konularda kuşku ve kuruntularınız nedeniyle içiniz pek rahat olmayabilir. Sizin için yaşamak sadece para kazanmak anlamı taşımadığına göre, bugün çok sevdiğiniz bir insanın varlığı bile sizin için yaşama tutunmanız açısından çok değerli olabilir. Burada önemli olan, nelerin sizi mutlu ettiğinin altının çizilmesidir. Para mı, aşk mı, iş mi yoksa başarı mı?

Bütün bunları tek tek gözden geçirerek, kendinizce bir cevap bulmaya çalışabilirsiniz. Ancak tabii ki zorluklar da hayata dahil. Sorunlarınız varsa, bunu da dünyanın sonu olarak görmeyin. Zaten bugün kendinizi değerli hissetmenizi sağlayan enerjiler mevcut. Her girdiğiniz ortamda farklı yanlarınızı gözler önüne serebilirsiniz. İfade gücünüzün yükselmesi, söylediklerinizin onaylanmasını sağlayabilir.

Balık
19 Şubat - 20 Mart
06 Ağustos 2011 Cumartesi


Sevgili Balıklar bugün, iç dünyanızı gözden geçirerek, bugüne dek yaşadıklarınızı ve bundan sonrası adına neler yapmanız gerektiği konusu üzerinde düşünebilirsiniz. Ay-Akrep burcu etkinliği altında, öncelikle kendinize bazı soruları sormanız gerekecektir. Nasıl bir aile içinde yer almaktasınız ve bu durum sizin kendinizi dış dünyada ifade etmeniz açısından cesaret verici mi? çocukluğunuzdan bu yana olanları düşünürseniz baskılar altında mı yoksa aşırı serbestlik içinde mi büyüdünüz? Değerlerinizi oluştururken örnek aldığınız bir anne veya baba modeliniz var mıydı?

Onların aralarındaki problemler nedeniyle kendinizi kimi zaman onlardan çok farklı bir birey gibi mi gördünüz? Bu soruların cevabı bugünkü durumunuzu çok daha iyi bir şekilde saptamanız ve bundan sonrası adına kendinizi düzenleyebilmeniz açısından önem taşır. Günlük enerjiler altında, girdiğiniz ortamlarda ve bağlantı kurduğunuz insanlarla başarılı temaslarda bulunabilir ve sözel gücünüzün yükselmesi sayesinde aşk konusunda umutlanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger