Sayfalar

8 Ağustos 2011 Pazartesi

8 Ağustos Pazartesi 2011 günlük burç yorumları , fanılız , astroloji












Koç
21 Mart - 19 Nisan
08 Ağustos 2011 Pazartesi


Sevgili Koçlar, Yay burcunda ilerlemekte olan Ay etkisi altında haftaya adım atıyoruz. Hareketlilik ön planda ve istediklerimizi bir an önce elde etme arzumuz yoğun. Günün bana göre iki önemli etkisi var. Bunların etkilerini sırasıyla size izah etmek istiyorum.

Saat 05:19 Venüs-Satürn arasında olumlu bir etkileşim sayesinde iş ortaklarımızla, partnerimizle elbirliği içinde ilerlememiz mümkündür. En azından problemler olsa da, her iki taraf da birbirine karşı anlayışlı olmaya gayret gösterir. Yaratıcı yeteneklerimizi destekleyen kişilerle karşılaşabilir, pozitif yönde ilerleme umudu kazanmış oluruz.

Saat 17:28 itibariyle Merkür-Neptün karşıtlığı meydana gelecek. Aslan burcuna gerileyen Merkürün bu karşıtlığı sanatsal konularda gayet faydalı. Yaratıcılık kanalıyla kendimizi yenilememizi ve amacımıza uygun şekilde işlerimizi organize etmemizi sağlıyor. Ancak aşk hayatımız başta olmak üzere çocuklarımızla alakalı konularda yani somut gerçeklerle ilerlenilmesi gereken mevzularda bizi dikkatli olmaya çağırıyor. İlişkilerine dikkat et ve akıntıya kapılıp kaybolma diyerek uyarıyor. Alt yapısı sağlam veya rutin işlerimizi yoluna koyabileceğimizi, ancak yenilik anlamındaki işlerimizi gözden geçirmekte fayda var.


Boğa
20 Nisan - 20 Mayıs
08 Ağustos 2011 Pazartesi


Sevgili Boğalar yeni haftamız Ay-Yay burcu seyriyle başlıyor. İlişkinizle, cinsel hayatınızla bilginizle, tecrübelerinizle ön saflarda yer almak isteyebilirsiniz. Düş kırıklığına uğratılmaktan hoşlanmadığınız gibi, kendiniz de kimseyi yanıltmak istemezsiniz. Günün iki tane etkili enerjisi var. Birincisi 05:19 itibariyle Venüs-Satürn arasındaki olumlu görünüm. Bu etki altında kişi kendini güçlü bir şekilde ifade etmek, hakimiyeti elinde tutmak istiyor. İkinci planda kalmaya kesinlikle tahammülünüz yok. İş hayatında başarılı çıkışlarda bulunarak prensiplerinizi kabul ettirmekten yanasınız. Bazı zorunluluklar canınızı sıktığında bunu açıkça dile getirebilirsiniz.

Saat 17:28 itibariyle Merkür-Neptün karşıtlık etkisi altında, yaşadığınız olaylar ve karşılaştığınız kişiler, iş hayatınız ve toplumdaki yeriniz konusunda yanılgılar yaşayabilirsiniz. Siz iç dünyanızda kendinizi bir kraliçe-kral gibi görürken, başkaları bu şekilde düşünmeyebilir. Ulaşabileceğiniz yerlerden çok daha büyük zirveleri hayal edebilirsiniz. Bu hayal gücünüz belki kendinizce doğaldır. Ancak umduğunuzu bulamamanız söz konusu olabilir. Gerek Merkür ve gerekse Neptün geri hareketini sürdürdüğü için ben temkinli hareket etmenizden yanayım. Abartılı tepkilerde bulunmayın. Gerçekleri görmekte zayıf olacağınız bugün, belirsizliklerle karşılaştığınızda gerçekçi düşünmeyi ihmal etmeyin.


İkizler
21 Mayıs - 21 Haziran
08 Ağustos 2011 Pazartesi


Sevgili İkizler gün boyu Yay burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında haftaya adım atıyoruz. Hayatın güzel yönlerinin tadını birlikte çıkarabileceğiniz bir kişinin varlığı size kendinizi iyi hissettirebilir. İlişkiniz varsa, partnerinizin gün boyu neşeli tavırları rahatlamanızı sağlayabilir.

Saat 05:19 itibariyle Venüs-Satürn arasında güzel bir görünüm meydana geliyor. Hem dış dünya ile temasınızda sizi güçlü kılıyor hem de aşkı daha ciddi bir biçimde ele almanızı sağlıyor. Bu kimileri için bir bebeğin doğumu veya hamilelik haberi anlamına gelebilir. Yeni bir aşkın doğuşunun da işaretçisi olan bu görünüm iş fırsatlarıyla karşılaşmanızda destekçinizdir.

Saat 17:28 itibariyle Merkür-Neptün arasında oluşacak karşıtlık dikkatli olmamızı gerektiricidir. Bildiğiniz gibi bu iki gezegen geri hareketlerini sürdürdüğü için geçmiş konularla başınızın ağırmaması için çok dikkatli konuşmakta, hareket etmekte fayda var. Sanatla alakalı kişiler bu karşıtlıkta yarım kalan işlerini tamamlayabilirler. Hayallerinizi gerçekleştirme olanağı bulurken, aynı zamanda hayal kırıklığı yaşamamak için özellikle tanımadığınız kişilere dikkat ediniz. Her şeyi iyice analiz ediniz, farklı fikirlerin tuhaf insanların sizi etkilemesine izin vermeyiniz.


Yengeç
22 Haziran - 22 Temmuz
08 Ağustos 2011 Pazartesi


Sevgili Yengeçler yöneticiniz Ay gün boyu Yay burcunda seyrini sürdürecek. Ağır ve sıkıcı işlerle uğraşmaktan pek hoşlanmayacağınız bugün, size uymayan, üzerinizde baskı kurabilecek kişilerden uzak durabilirsiniz.

Saat 05:19 itibariyle Venüs-Satürn arasında meydana gelen olumlu görünüm, ev hayatınızla ilgili meseleler üzerinde daha ciddi bir biçimde düşünmenizi sağlayıcıdır. Partnerinizle veya ailenizle ortak hareket etmeye çalışabilirsiniz. Durumunuz eğer müsaitse evinizi taşıyabilir veya ev satın almak için fiyat araştırmasında bulunabilirsiniz. Ancak burada dikkat edeceğiniz husus, yüklü bir borcun altına girmeden önce çok iyi düşünmenizdir.

Saat 17:28 itibariyle Merkür-Neptün arasındaki karşıtlık, ortaklaşa kazançlar, vergi, sigorta, miras ve ödemeler konusunda özellikle bugünlerde çok dikkatli olmanızdır. Çünkü görünürde her şey normal gibi durabilir. Hatta borç altına girmekten pek çekinmezsiniz. Ancak bütçenizi iyice gözden geçiriniz. Birileri size destek olacağını söylüyorsa, aslı astarı var mı diye iyice kontrol ediniz.


Aslan
23 Temmuz - 22 Ağustos
08 Ağustos 2011 Pazartesi


Sevgili Aslanlar yeni haftamız Yay burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor ve bu enerji fırsatları yerinde ve zamanında değerlendirme arzunuzu büyütüyor. Ayrıca başkalarını kolaylıkla etkileyebilme gücünüzü yükseltiyor. Ancak günlük enerjiniz bununla sınırlı değil.

Saat 05:19 Venüs-Satürn olumlu görünümü insanlarla konuşarak, medyaya takip ederek daha fazla bilgi edinmenizi, öğrenmenizi ve becerilerinizi geliştirmenizi sağlıyor. Çeşitli kurslara katılabilir, sosyal iletişim kanalları vasıtasıyla yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Kariyerinize faydası dokunabilecek bağlantılar kurabilirsiniz. Ancak geri hareket döneminde olduğumuz için ben yine de görüşmelerde sağlamlık olgusunu ön plana almanızdan yanayım.

Saat 17:28 Merkür-Neptün arasındaki karşıtlık hepimizin dikkatli olmasını gerektiriyor. Ciddi ilişkinizi ve ortaklık çalışmalarınızı bu etki altında gerçekçi bir şekilde görmekte zorlanabilirsiniz. İlişkinizde hayal kırıklıkları yaşamamak için mevcut durumu gözden geçirmenizde, sorunlarınızı ele alarak ılımlı bir şekilde konuşmanızda fayda var. Bazılarınız karşısına çıkan kişiyi iyice tanımadan hayati bir karar vermeye kalkışabilir veya eski bir ilişki yeniden canlanabilir. Ancak ne olursa olsun lütfen iyi düşününüz. Dengeli paylaşımlarda bulunulmayan, sürekli tartışma ve huzursuzluk yaşanan bir ilişkinin size ne gibi faydası olur bunu mutlaka hesaba katınız. Ne ayrılık ne de evlilik gibi bir karar almayınız. Etraflıca incelemede bulunmakta yarar görüyorum.


Başak
23 Ağustos - 22 Eylül
08 Ağustos 2011 Pazartesi


Sevgili Başaklar yeni hafta Ay-Yay burcu seyriyle başlamakta. Şu anda oturmakta olduğunuz ev veya yerleşim alanınızla ilgili değişimlerde bulunma arzunuz bugün yoğunlaşır. Ailenizle ilgili konularda yaşanan değişimler sizi farklı bir yöne doğru çekebilir. Burada abartılı düşünmemek ve her şeyi iyice gözden geçirmekte fayda var.

Saat 05:19 itibariyle Venüs-Satürn arasında oluşan görünüm, mali konularda daha ciddi bir şekilde düşünmenizi gerektiriyor. Geliriniz, harcamalarınız ve yatırımlarınız anlamında ileriye dönük olarak düşünmekte fayda var. Kişi böyle bir durumda dürtüsel olarak hareket edebilir. Yorganımıza göre bacağımızı uzatma deyimini unutmayalım. Risk yaratan ilişkilerden, ortaklıklardan ve gereksiz abartılı kararlar vermekten uzak duralım.

Saat 17:28 Merkür-Neptün arasındaki karşıtlık genel olarak sağlığımızı ilgilendiren konuları ihmal etmememiz gerektiğini gösteriyor. Yanlış teşhis, yanlış tedavilere maruz kalmamak için konusunda deneyimli uzmanlara görünmeyi ihmal etmeyin. Ayrıca günlük işlerinizi düzenli bir şekilde yapmaya çalışınız. İşte belirsizlikler ve yanılgılar yaşanabileceğini düşünerek her önünüze gelen teklifi kabul etmemekte, incelemekte fayda var.


Terazi
23 Eylül - 22 Ekim
08 Ağustos 2011 Pazartesi


Sevgili Teraziler yeni haftaya Yay burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında başlıyoruz. Gün boyu telefon-internet trafiğimiz yoğunlaşır. Bayramda bir seyahat düşünüyorsak bununla ilgili yazışmalar söz konusu olabilir. Eğitim hayatımızla ilgili yeni kararlar gözden geçirilir. İş-ticari-uzmanlık alanımızla ilgili bilgilenme ve araştırmalarda bulunulur. Hiç tanımadığımız insanlar bizi arayabilir veya biz tanımadığımız kişilerle bazı konularda görüşebiliriz.

Saat 05:19 Venüs-Satürn olumlu görünümü gün boyunca etkili olacak. İleriye yönelik hedeflerinizle ilgili konular üzerinde ciddi bir şekilde durmanızı sağlayıcıdır. Çözümlenmeyi gerektiren sorunlarınızı olgun bir bakış açısı içinde ele almanız yerinde olur. Girişimlerinizin sonucunu olumlu bir şekilde almak istersiniz. Bu etki altında insan, ilişkilerinde anlaşılmak, takdir edilmek, özgür olmak ister. Birilerinin çizdiği yoldan değil, bilakis kendi istediği yöne doğru ilerlemeyi tercih eder.

Saat 17:28 itibariyle Merkür-Neptün arasındaki karşıtlık gayet önemli. Her iki gezegen de geri hareketini sürdürdüğünden geçmiş aşk meseleleri tekrar gündeme gelebilir. Eğer birlikte olduğunuz kişiyle ilişkiniz istediğiniz şekilde yürümüyorsa bir anda bitirmeye karar verebilirsiniz veya daha yeni tanıştığınız kişiyi hayatınızın aşkı ilan edebilirsiniz. Ancak benim tavsiyem ne olursa olsun gerçekçi düşünmenizdir. Merkür geri hareketi bitip tekrar ileri gitmeye başladığında(26 Ağustos sonrası) bugün verdiğiniz abartılı karardan pişmanlık duyabilirsiniz.


Akrep
23 Ekim - 21 Kasım
08 Ağustos 2011 Pazartesi


Sevgili Akrepler yeni haftamız Yay burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor ve parasal konularda hızlı kazanımları işaret ederken; tutumlu davranmaktan uzak tutuyor. Tabii ki limitlerimizi zorlayabilecek durumlardan kaçınmakta fayda var. İyimser düşünmeye çalışsak da, ortam şartları pek güven verici değil. Dikkatli olmakta yarar görüyorum.

Saat 05:19 itibariyle Venüs-Satürn arasında oluşan görünüm, kariyer hayatımız veya ailemizle alakalı konularda sağlam kararlar verebilmek için eşitlikçi bir görüş ve işbirliği içinde hareket etmemiz gerektiğini vurguluyor. Yani geçmişte yaşanmış olanları bir yana bırakarak ve bencil davranmadan sorunları ele almakta fayda var.

Saat 17:28 itibariyle Merkür-Neptün arasında oluşacak karşıt görünüm, aile büyükleriniz sorunları, mesleki konular veya tamamen iç dünyanızla ilgili meseleler üzerinde gerçekçi düşünmenizin önüne geçerek gururlu tepkilerde bulunmanıza neden olabilir. Geçmiş problemler kendini hissettirdiği için canınız sıkılabilir. İnat ve gurur sizi öylesine çevrelemiştir ki, geri adım atmaya pek gönlünüz yoktur. Benim bu etki altında tavsiyem, özellikle şu aralar keskin kararlar almaktan sakınmanız. Sizi rahatsız eden ne varsa sakince gözden geçirmenizdir. Çünkü bugün attığınız adım geri hareket sonrası pişmanlık yaratır. İş-ev-aile ve duygusal konularda –Su akar yolunu bulur diyerek temkinli olmanızda yarar görüyorum.


Yay
22 Kasım - 21 Aralık
08 Ağustos 2011 Pazartesi


Sevgili Yaylar yeni haftaya burcunuzda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyoruz. Tabii ki bu durumda kendinizi hevesli, hareketli, coşkulu hissetmeniz mümkün gözüküyor. Ancak günün enerjileri bununla sınırlı değil.

Saat 05:19 itibariyle Venüs-Satürn arasında oluşan görünüm, hedeflerinizin peşinden güçlü bir şekilde gidebilmek ve yeni olanakları değerlendirmek için ciddi şekilde düşünmenin işaretçisidir. Konusunda yeterli ve uzman kişilerle bir araya gelerek konuşabilir, görüşmelerde bulunabilirsiniz. Ancak lütfen bilinçli düşünmeyi ihmal etmeyiniz. Şu an her şey yolunda gitse bile siz daima sağlam olandan yana hareket ediniz. Taş yerinde ağır deyimine uygun zamanlardan geçiyoruz. Her şeyi enine boyuna araştırmakta fayda var.

Saat 17:28 itibariyle Merkür-Neptün arasında oluşan karşıtlık, özellikle çevresel ilişkilerde, yapılacak görüşmelerde, eğitim-iş-uzmanlık konularında, mesleki bilgilenme, araştırma ve yeniliklerde çok akıllı bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmanın önemini vurguluyor. Her şey hoş görünse de, tedbirli olmakta, sağlamlığa prim vermekte fayda var. Birileri sizi arar, bir teklifte bulunur veya apansız şekilde karşınıza ilginç önerilerle gelirse, önce düşüneceğinizi söyleyin. Hemen olur yanıtı vermeden önce, hedeflerinizi tekrar gözden geçirin. Uzaklara yerleşmek veya yeni bir çevre değişimi düşünüyorsanız bunun size olabilecek faydaları üzerinde mutlaka bilgi sahibi olun.


Oğlak
22 Aralık - 19 Ocak
08 Ağustos 2011 Pazartesi


Sevgili Oğlaklar yeni haftamız Ay-Yay burcu seyriyle başlıyor. Altıncı hissinizi güçlendiren ve yaşanabilecek zorluklardan sizi koruyan bu enerji hem iç dünyanızı aydınlatıyor hem de her durumu iyi niyetli bir şekilde ele almanızı sağlıyor. Arka planda kimsenin bilmediği ancak yoğun bir şekilde uğraşmanızı gerektiren işler oluşabilir. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var.

Saat 05:19 itibariyle Venüs-Satürn arasında oluşan görünüm, bir yandan patron konumundaki kişilerin sizden beklentilerine cevap vermeye çalışırken, sizler de onlardan maddi anlamda destek görmeyi arzulayabilirsiniz. Ben nasıl çaba sarfediyorsam, onların da bana karşı anlayışlı olmaları gerekir diye düşünebilirsiniz. Haklısınız. Ancak şu aralar hiç kimse tam anlamıyla önünü göremiyor. O yüzden ılımlı bir şekilde işbirliği yapmakta fayda var.

Saat 17:28 itibariyle Merkür-Neptün arasında oluşacak karşıtlık, gelirler-harcamalar-birikim ve kredi konularında dikkatli olmanızı gerektiriyor. Hoş olmayan sürprizlerle karşılaşmamak istiyorsanız nereye ne harcama yaptığınızı veya kimlerle işbirliği içinde olduğunuzu lütfen gerçekçi bir şekilde düşününüz. Şu aralar güvenmediğiniz alanlarda yatırım yapmayın, günlük bütçenizden uzun vadeli mali hedeflerinize kadar her konuda aklı başında hareket etmeye özen gösterin. Önünüze bir iş teklifi gelirse, sağlam olandan yana tercihinizi yapın. Taş yerinde ağırdır sözünü bugünlerde sürekli tekrarlamakta yarar görüyorum.


Kova
20 Ocak - 18 Şubat
08 Ağustos 2011 Pazartesi


Sevgili Kovalar yeni haftamız Ay-Yay burcu seyriyle başlıyor. Arkadaşlarınızla olan paylaşımlar sizi rahatlatıcı gözüküyor. Her fikri olumlu ve iyi niyetli bir şekilde ele almaktasınız. Bilgilenmeye açıksınız ve bu kendinizi geliştirme arzunuz bugün oldukça yoğun. Dünyanın yaşanabilir yer haline gelmesi için elinizden geldiğince çevrenizdeki olumsuzlukları uyarmaktan kaçınmazsınız. Amacınız kimseyi kırmak değil, bilakis güzel ve doğru olana el birliği içinde ulaşılmasını sağlamaktır.

Saat 05:19 itibariyle Venüs-Satürn arasında oluşan görünüm, hem kendiniz hem de partnerinizle ilgili konularda en doğru seçimlerde bulunmaktan yana olduğunuzu gösteriyor. Fikirlerinizi sevdiğiniz kişiyle paylaşmaktan yanasınız. Bir yanlışınız, eksiğiniz olsa dahi, onun size karşı incitici tarzda konuşmasını istemiyorsunuz. Siz de onun eksiklerini gördüğünüzde bunları tatlı bir dille, ortaklık bilinci içinde dile getirmekten yanasınız. Bencillik sizi oldukça rahatsız ediyor. Doğal olarak bunu hissettiğinizde ikazda bulunmak gereği duyabilirsiniz.

Saat 17:28 itibariyle Merkür-Neptün arasında oluşan karşıtlık, ortaklık ilişkilerinde veya partnerinizle ilgili meselelerde geçmişin tekrar gözden geçirilmesi anlamında önem taşıyor. Belki daha önce konuştuğunuz, anlaşmaya vardığınız mevzular tekrar gündeme gelebilir. Geçtiğimiz Ocak-Nisan tarihleri arasında yaşanan sorunlar kendini hissettirebilir. Kendinizi ve amaçlarınızı gerçekçi bir şekilde gözden geçirmenizde yarar görüyorum. Dürüstçe yüzleşmelerde bulunulursa, bir çok pürüzün üstesinden gelinebilir. Yeter ki her iki taraf da ne yaptığının farkında olsun.


Balık
19 Şubat - 20 Mart
08 Ağustos 2011 Pazartesi


Sevgili Balıklar yeni haftamız Ay-Yay burcu seyriyle başlıyor. Mesleki veya sizin için önem arzeden konular üzerinde abartıya kaçmadan düşünmekte, hareket etmekte fayda var. Yolculuk, girişim, yenilikler, eğitim, uzmanlaşma gibi konularda yoğun fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Fakat kimin ne söylediğine çok dikkat ediniz.

Saat 05:19 itibariyle Venüs-Satürn arasında oluşan görünüm, birikmiş borçların ödenmesi konusunda ciddiyet içinde düşünmenizi sağlıyor. Yani elinize para geçtiğinde mutlaka bunları devre dışında bırakmakta fayda var. Eğer başkaları yüzünden veya bir takım sebeplerle bir borcun altında zorlandığınız için bir yerden para bulup bunu ödemeye çalışıyorsanız lütfen iki kez daha düşününüz. Borcu borçla kapamak belki ilk başta ferahlık getirebilir. Ancak sonrasını hesap etmekte fayda var. Ayrıca cinsel konularda bu aralar belli bir isteksizlik oluşuyorsa veya problemler yaşıyorsanız sakin olunuz. Geçtiğimiz dönemde bunlar gayet doğal karşılanmalıdır.

Saat 17:28 itibariyle Merkür-Neptün arasında oluşan karşıtlık, zihin karışıklığı, dalgınlık, hayallere kapılma, geçmişte yaşanmış hayal kırıklığı yaratan mevzuların sizi tekrar yoklaması ve canınızı sıkması anlamına gelebilir. Sanki durup dururken birileri sürekli o günleri hatırlatıyor gibidir. Bir yandan kendinizi toparlamaya çalışırken diğer yandan yaşanan belirsizlikler hayata olan güven duygunuzu düşürebilir. İlişkinizde yaşanan inatlaşmalar, gururlu tepkilerde bulunarak birbirinizi yaralamanıza yol açabilir. İşte bütün bunlar bazen hayattan kopmanıza ve artık mücadeleden yoruldum diyerek kendinizi bırakmanıza yol açabilir. Oysaki ayakta durmak ve güçlü olmak zorundayız. Çünkü düşüşe geçersek bazı kişilerin eline koz vermiş oluruz. Lütfen kendinizi bırakmayınız dostlarım. En azından ay sonuna kadar ani kararlardan uzak durunuz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger